Ahojte mamičky. Mám syna,ktorý ide od septembra do školy. Dnes sme boli na zápise v jednej škole. Ale prihlasku som posielala do dvoch škôl a teraz neviem ,či treba ísť aj tam na zápis alebo nie. Keď som sa opýtala v škôlke tak mi nevedeli povedať. Ďakujem pekne za odpovede . Pekný večer.
Ak chceš aby ho zobrali tak na zápis ísť musíš.
A potom ak ho vezmú na obe školy tak môžem jednu odmietnuť?
Baby a viete poradit, ak idem na zapis do nespadovej skoly a nevezmu ho, musia ho potom prijat na spadovej, aj ked tam nedam prihlasku a nepojdem na zapis?
@anjelok do spádovej ho musia zobrať ale radšej ísť na zápis, ak by pre neho už potom nemali miesto muselo by sa hľadať inde v okolí a ktovie až kam by ste museli chodiť. Jednoduchšie je napísať potom na školu, že tam nenastúpi ako toto absolvovať.
@januska12323 no len ked pojdeme na spadovu na zapis,tak ho vezmu tam a 100% ho uz potom nevezmu na tu druhu, kam chceme ist - je to totiz jedna mestska cast a oni o sebe vedia. Na spadovej urcite nebude problem s miestom.
@anjelok každá škola vydáva svoje rozhodnutia osobitne... a ked majú dajme tomu 100 detí, určite si o každom dieťati medzi sebou nevolajú.. majú dosť inej roboty
daj si prihlášku tam kde chceš, aj do spádovej a uvidíš... dátum na zaslanie rozhodnutia je rovnaký pre všetky školy, takže obe školy to budú riešiť v rovnakom čase
@anjelok o tom, že keď ho nahlasiš na spádovú, vezmú ho tam a nikde inde, máš nejakú info? práve to riešim tiež a veľmi nechcem, aby chodil na spádovú, nepočula som o nej dobré chýry. a neviem, či som neurobila chybu, keď som ho nahlásila aj tam. všimla som si, že viacero mám na spadovú školu neprihlasuje, ale prihlasuje na dve iné. ďakujem za všetky infá všetkých mám a otcov
@anjelok nemusia tinho bziat na spadovu skolu ak neprides na riadny zapis 😉
@mamina7070 no to si ma nepotesila, prihlasku som dala len na jednu skolu - nespadovu
@mamina7070 len co viem, tak na spadovej by s miestom nemal byt problem, aj ked clovek nikdy nevie
@anjelok bavime sa o bratislave ? tak tam by som sa vobec nespoliehala ze miesto sa najde na spadovej
ono totiz obsadia miesta nespadovymi detmi co prisli na zapis a tvoje uz zobrat nemusia ale miestny uraad potom na tvoju ziadost urci kde bude dieta plnot zakladnu skolsku dochadzku ale uz to nemusi byt ani v danej miestnej casti
@zuzka565 no áno, ak chceš aby ho vzali