Ahojte. Trošku som z toho jeleň ,preto sa pýtam vás. Malý bude mať v máji 2024 , 3 roky . Zápis do škôlky ,musím podať tento máj už na september 2024 alebo až v máji 2024 ?? Ďakujem pekne . Lebo čo som čítala na fórach ,ženy idú už podávať teraz prihlášky niektoré ,tak či je to povinné alebo stačí až v máji budúci rok . Veľká vďaka 🙂
Nie, tento máj sa prihlasujú deti, ktoré by mali nastúpiť k Sept.2023.
Podávas budúci rok vždy je vyhradených pár dní v máji na zber prihlášok nič si nepomozes skorším podaním.Su škôlky kde vezmú aj mladšie dieťa ako 3 r dedinky s malým počtom detí...treba sa pýtať
Povinné je to len v roku, kedy dovrsi 5 rokov. Dovtedy je to na tebe kedy a či chces dieťa do škôlky dať.
Over si to v danej škôlke. V našej sa musí podať prihláška už teraz. Záleží od škôlky
Ak ti nevadi, ze od 3. narodenin do septembra 2024 nebude v statnej skolke, prihlasku ti ataci podat az o rok. Teraz podavaju prihlasku na sk.rok 2023/24 ti, co chcu/potrebuju majove dwti umiestnit do skolky
Ano uz teraz. Ja som uz teraz podavala a nastup mame na marec. Inak by vsetko obsadili aj mladsimi detmi. Ako maju vediet, ze niektora mamicka smysli dat dieta do skolky. Ale ak byvas niekte- kde deti hladaju aby vyplnili miesta tak ti asi staci aj neskor. Do prihlasky uvedies datum nastupu a oni sa zariadia.
A tie co uz teraz podavate prihlasku na sept 2024, to prikladate uz rovno aj potvrdenie lekara?
Staci ti podat prihlasku 05/2024. Nastupi 09/2024. Tvoje dieta nastupi do MS ked bude mat 3 roky a 4 mesiace.
Moja dcérka bude mať tiež 3 roky v máji 2024. Ja idem podať prihlášku teraz, termín nástupu v žiadosti 1/2024. Aj keď si nemyslím, ze je nejaká šanca, ze ju zoberú, za pokus nič nedám 🙂. Teraz v septembri ju chceme dať do súkromnej škôlky. Pre termín nástupu 9/2024 budem dávať prihlášku do štátnej o rok v máji.
Ja chcem dať malého až od 09/2024 keďže u nás nie je šanca ho dať ani od 01/2024 . Takže mi stačí teda podať prihláška až 05/2024 áno ? Dana škôlka to nemá presne napísané ,iba majú termin že od 9-12maja si to treba podať ,ale nepíšu že či už aj na ďalší rok
Tak ked chces aby nastupil 9/24, tak ano staci Ti podat 5/24. To, ze podas prihlasku rok skor Ti aj tak nepomoze. Kriteria podla ktorych sa prijimaju deti do MS su postavene inak, nezalezi kto poda prihlasku skor.
Tak potom ak chces až 9/24, prihlášku až budúci rok. Myslela som ze ho chces dat v priebehu šk. roka 23/24
@titla ďakujem za odpoveď. Nemala som v tom jasno a divila som sa ,že niektoré baby už dávajú teraz prihlášku na rok dopredu . Oki podám až 05/2024. 🙂 Vďaka
@3vita nie nie až 09/2024 ho chcem dať 🙂 ďakujem
Asi podla toho v akom si meste a aká je vyťaženosť ms, už som tu videla aj také ze baby pri hlasujú malé ešte je len v bruchu, u nás problém s miestom nie je čiže budem podávať az budúci rok keď bude mať 3