Vystaví potvrdenie o stave dieťaťa do škôlky hociktorý pediater?

pele
29. apr 2017

Ahojte,

potrebujem vystavit potvrdenie o zdravotnej sposobilosti nastupit do skolky pre dceru. Proste potvrdit prihlasku do skolky lekarom. Pre urcite dovody sa uz nedostanem do mesta, kde ma dcera pediatra. Myslite, ze mozem ist k hociktoremu pediatrovi v Bratislave spolu s dcerou a poziadat o vystavenie? Alebo to musi byt jej vlastny pediater? Ockovaci preukaz mam so sebou, keby nahodou to pomohlo. Ak to niekto uz takto robil, budem rada, ak date vediet.
Dakujem za rady.

evittam
29. apr 2017

@pele Samozrejme,ze nie. Ci hocijaky pediater pozná zdrav.stav tvojho dietata a mas aj zdravotnu kartu?

pele
autor
29. apr 2017

Nie, to nemam so sebou. Ale budem mat so sebou dieta, dufala som, ze to by mohlo stacit. Bohuzial sa mi to neda stihnut inak.

janka.l
29. apr 2017

To sa jedná o prihlášku do škôlky od septembra? Ak áno tak sa skús s nimi dohodnúť, že dodatočne donesieš. Veď ani doktorka nemusí stále ordinovať a zastupujúci lekár to nepodpíše.

terezka1947
29. apr 2017

@pele este mi napadol telefonicky dohovor s lekarom a ze ti to posle postou

evittam
29. apr 2017

@pele Pochybujem,ze to nejaky pediater spravi. Ale vyskusat mozes...Skor by som kontaktovala pediatra a poziadala ci mi by nepotvrdil nascenovanu prihlasku, s tam,ze ju nascenuje aj s podpisom a posle..

pribinak
29. apr 2017

Skusit to mozes, niektori maju pochopenie pre neobvykle situácie.

Ale standartne to robi pediater, ktory ma dieta v starostlivosti a pozná jeho celkový zdravot.stav

moni244
29. apr 2017

Ved si vedela, ze bude treba podavat prihlasku, preco to riesis na poslednu chvilu? A dieta potrebuje pediatra, cim skor ho najdes, tim lepsie. A nie, hocijaky pediater ti prihlasku nepotvrdi

evittam
29. apr 2017

@moni244 No, suhlasim. Ale napr.skolka,do ktorej idem prihlasit dcerku dala vzor prihlasky na svoju stranku az 24.4.a prihlasky sa podávajú od 2.-5.5. Ano, existuje vseobecny vzor na stránkach mesta, ale kazda skolka si to upraví a je lepsie mat tu ich.😉 To len ako postreh preco to niekto riesi az teraz. A tiez je nejaky limit na to ako "stare" moze byt to potvrdenie od lekarky.

moni244
29. apr 2017

@evittam ja viem, toto chapem, ale skor som myslela, ze vedela, ze bude treba pptvrdit prihlasku, tak mala pediatra riesit skor a nejakeho najst, to teraz, ked dieta ochorie, s noi nikam nepojde, lebo pediatra ma daleko?

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pele
autor
29. apr 2017

Dievcata nie som na SK, ale stahujeme sa v lete. Dohodli sme sa so skolkou, ze nam potvrdi prihlasku tunajsi pediater, ale tak, aby tomu v skolke rozumeli. Je to po slovensky, ale peciatka nie je samozrejme slovenska. V piatok som sa dozvedela, ze to nestaci, skolka si vyziadala slovensku peciatku a ja sa to snazim teraz do terminu stihnut. Mame aj doktorku, ku ktorej sme chodili este kym sme byvali na SK, lenze nie je v BA a kedze ostavaju uz len dva pracovne dni na podanie prihlasky, tak by mi super vyhovovalo, keby mi to potvrdil aj niekto v BA, kedze by som uz aj tak musela kvoli tomu letiet. Este ak dalej cestovat, plus kratke ordinacne hodiny, myslim, ze by som to ani nestihla.
Kazdopadne vidim, ze je to uplne nestandardna ziadost a asi to nepojde...
Dakujem vam kazdopadne za odpovede.

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz