Výdaj jedla v škôlke bez jedálne

gigi48
16. jún 2022

Dobrý deň žienky, chcela by som sa spýtať, ak škôlka nemá jedáleň, ktorého zamestnanca je náplň práce rozloženie tanierov, pohárov, nakladanie jedla a atď. v triede? Máte niektorá skúsenosti ? Dá sa to niekde zistiť? Ďakujem.

loginexistuje
16. jún 2022

@gigi48 toho ktory to ma v pracovnej naplni ktora je sucastou zmluvy a to bud ucitelka alebo upratovacka napr

mogaa
16. jún 2022

@gigi48 no &zrejme ide o súkromnú škôlku, tak sa treba informovať u riaditeľky.....u nás obed riešila upratovačka s 1učiteľkou... druhá učiteľka bola pri deťoch....

gigi48
autor
16. jún 2022

@loginexistuje Dakujem pekne

gigi48
autor
16. jún 2022

@mogaa Dakujem pekne

alexandra197
16. jún 2022

U nás presne.upratovacka chodila po jedlo do inej MS ponakladala a doniesla do triedy.

gigi48
autor
16. jún 2022

@alexandra197 Dakujem pekne

jaskolka
17. jún 2022

Ja bývam pri škôlke, kde nie je kuchyňa, často na prechádzke som stretávala pani s takou karickou, ako chodí s bandaskami, no a keďže syn je "kontaktný" stále jej mával, napokon sme dali do reči a vysvitlo, že je upratovačkou v škôlke, presne tak chodí stále do školy, zoberie jedlo, dovezie do školky, naloží na taniere, potom uprace, umyje riady a odvezie prázdne bandasky. Ma to v náplní prace normálne aj zrejme zaplatené

kiki68
17. jún 2022

@gigi48 toho, kto ma na to skusku z hygieny. Pretoze vzorky v chladnicke na to urcenej mat musi. Aj ked ide len o dodavku. Tiez musi potom dezinfikovat povrchy. U nas sme mali gazdinu v skolke a ta to robila.

gigi48
autor
18. jún 2022

@jaskolka Kuchyna v skolke je,len tam nie je jedalen.Pri pocte 93 deti sme jedna kucharka a pomocna kucharka a je od nas vyzadovane rozkladanie tanierov,nakladanie chlebikov,tak isto aj obedy a olovrant. A dve triedy su este na poschodi.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz