Ahojte, dcérka ide prvýkrát do škôlky, neviete či škôlka posiela nejaké papiere čo potrebujú alebo sa mám ísť pýtať prípadne, mali ste nejaký zoznam
@azurova99 som učiteľka v MŠ, tak vám poradím, že určite nezabudnite dat celoročne do skrinky:
Náhradné oblečenie (tričko dlhý, krátky rukáv, pancuchy, spodné prádlo, ponožky) a keď sa napr.obleju, pocikajú tak náhradné oblečenie treba doplniť keď ho p.uc použijú.
A všetky veci podpísať ako aj papučky, pyžamko, hračky.
Zvyšok vám povedia vaše p.ucitelky 🙂
@terezia323 Nie nemajú skúsim tam zajtra zavolať
vzdy som nechavala detom v skrinke : tricko kratky+dlhy rukav, teplaky, pancusky, 2ks nohavicky, 2ks ponozky, pyzamko. Pre dievcatka v skrinke aj hreben a gumicku do vlasov. Na zaciatku sk. roka sme odovzdavali aj krabicku vytahovacich papierovych vreckoviek a 1 balik mokrych vreckoviek. Ine nic. Mali v skrinke stale papucky a hracku na spanie si aj tak bravali kazdy den domov (do ruksaciku-ten pouzivali aj na presun veci, ak sa presuvali do inej triedy) . Z dovodu bezpecnosti v nasej skolke boli zakazane igelitky. Nahradne oblecenie bud zabalit do uteraka (neviem sice preco) alebo sme davali do papierovej tasky.
@azurova99 dostali sme základný zoznam od škôlky, ale myslím že keď tam zavoláš a opýtaš sa, nikto sa nebude hnevať 🙂
Pripadne na stránke nemajú zverejnené?