Výbava pre deti do škôlky

azurova99
22. aug 2021

Ahojte, dcérka ide prvýkrát do škôlky, neviete či škôlka posiela nejaké papiere čo potrebujú alebo sa mám ísť pýtať prípadne, mali ste nejaký zoznam

terezia323
22. aug 2021

@azurova99 dostali sme základný zoznam od škôlky, ale myslím že keď tam zavoláš a opýtaš sa, nikto sa nebude hnevať 🙂
Pripadne na stránke nemajú zverejnené?

dashenka426
22. aug 2021

@azurova99 som učiteľka v MŠ, tak vám poradím, že určite nezabudnite dat celoročne do skrinky:
Náhradné oblečenie (tričko dlhý, krátky rukáv, pancuchy, spodné prádlo, ponožky) a keď sa napr.obleju, pocikajú tak náhradné oblečenie treba doplniť keď ho p.uc použijú.
A všetky veci podpísať ako aj papučky, pyžamko, hračky.
Zvyšok vám povedia vaše p.ucitelky 🙂

azurova99
autor
22. aug 2021

@terezia323 Nie nemajú skúsim tam zajtra zavolať

zuzikak
22. aug 2021

vzdy som nechavala detom v skrinke : tricko kratky+dlhy rukav, teplaky, pancusky, 2ks nohavicky, 2ks ponozky, pyzamko. Pre dievcatka v skrinke aj hreben a gumicku do vlasov. Na zaciatku sk. roka sme odovzdavali aj krabicku vytahovacich papierovych vreckoviek a 1 balik mokrych vreckoviek. Ine nic. Mali v skrinke stale papucky a hracku na spanie si aj tak bravali kazdy den domov (do ruksaciku-ten pouzivali aj na presun veci, ak sa presuvali do inej triedy) . Z dovodu bezpecnosti v nasej skolke boli zakazane igelitky. Nahradne oblecenie bud zabalit do uteraka (neviem sice preco) alebo sme davali do papierovej tasky.