Ahojte. Idem si k Vám po radu. Oslovila ma učiteľka z našej materskej školky. Či by som nechcela prísť zo synom na fotenie. Je to obecná škôlka. Tak preto sa pýtajú mamičiek z dediny čo majú malé deti. Aby sa to fotografke oplatilo. Nakoľko je tam malinko deti.A teda moja otázka nie.Boli ste na fotení s 2rocnimy deťmi? Na samostatnom fotení aby tam dieťa vydržalo sedieť? Alebo ako ho tam mám udržať aby chvíľu obsedel.? Budem vďačná za každú radu.
Fajn nápad. Ja by som išla.
Samozrejme , ja som s 2 ročnou išla do skolky sa odfotiť k jej starsej sestričke , aby boli na fotke spolu.
Dobrý fotograf dokáže malé dieťa zaujať a pracovať s ním tak, aby vyzeralo na fotke dobre. No ale keďže všetci vieme, ako po známostiach chodia do škôl, škôlok, dokonca pôrodníc rôzni akože fotografi, chcela by som najprv vidieť portfólio.
Samozrejme, aj ja by som šla, určite aj vás nechajú sa s ním odfotiť, ja som si tak doma fotila ani nie ročného, stále nám utekal z podložky 😃 a teraz ideme aj ako s 2 ročným, snáď nám to vyjde 😃 nechce sa mi doma vymýšľať scénku 😃
Však Vás nebude fotiť 45 min., urobí zopár fotiek pri stromčeku či na saniach
Dokonca dieťa nemusí nevyhnutne ani sedieť
Je to fajn ponuka, využila by som ju
Presne tak ako ked ho fotis ty. Nerobi sa 150 fotiek. Urobi 3-4 zabery a vhberie ten ktory je ok.
To podla dietata. Moji 2 sa fotili v skolke a najmensi 1,5r ani za svet aby k nim sadol. On bol bojazlivy velmi.
Ale ked nema problem s cudzimi a trochu vydrzi, tak chod.
Určite by som šla - dobrý fotograf spraví pekné fotky hoci aj za pár sekúnd. 🙂 Keď vieš, že ti dieťa na jednom mieste dlho nevydrží, možno by som sa dohodla na konkrétnom čase (fotenie medzí prvými/poslednými). Ja chodím s mladšou do škôlky na fotenie od bábätka, k nám chodí skvelý pán fotograf aj s milou asistentkou, tak nie je najmenší problém. 🙂 Navyše, fotky menších detí sú akosi prirodzenejšie, keďže sú to často momentky. 🙂
Brala som teraz 2r dcéru so sebou, starší mal fotenie v skolke. Celé to trvalo 3-4 minutky viac nie.😊
spravny fotograf zaujme a odfoti dieta v kazdom veku. my mame novorodenecne foto, foto v 7mesiacoch, pred tyzdnom sme absolvovali s 11mesacnou vianocne fotenie. tazka pohoda a to je mala strasne ziva. fotografku mame skvelu.
takze ano, bez vahania by som isla aj s dvojrocnym dietatom.
@matkahelka
@jeanne14
@dominyca9
@euka210
@zuzinka888
@pribinak
@janka_266
@bozenas
@koniarova
@kleopatra114
@elizabet173
@annm81
@janka_266 . Ďakujem Vám za radu 😊😊😊
Ja som chodila s dcérou do synovej škôlky. Sú to zároveň aj jasle takže tam boli aj malinké detičky, a na tú chvíľku ich vedia zabaviť aj učiteľky. Naše im hrkali hračkami za fotorgafkou, ukazovali im niečo, prípadne im fotorgafka dala svetielka, alebo lampášik do ruky a šlo to.