Dobrý deň. Syn pôjde do prípravného ročníka a chcela by som mu kúpiť nejaké veci na písací stôl a do školy nejaké veci čo bude potrebovať Kúpila som podložku na stôl fľašku na vodu . Rozmýšľam nad organizerom na perá a nad lampou. Aké iné veci by mal na stole ešte mať ? Ďakujem a prajem pekný deň
ak chces kupovat veci na pisaci stol doma tak okrem lampy a podlozky tam nepotrebuje nic, vsetko ine ho bude zbytocne rozptylovat. ak myslis do skoly na skolsku lavicu tak tiez nic, lavice su male takze mu tam vojde max peracnik, zosit a ucebnica ak budu mat. ci pouzivaju na skole podlozky ci podsedaky na stolicky ti povedia oni takze vyckaj. my sme napr. v pripravnom nemali ani dosky na zosity (nepotrebovali sme ich) ani skolsku tasku len ruksak na desiatu, flasu a 1 zosit
Vyber hlavne ergonomicky spravnu stolicku, nech dobre sedi za stolom. Inak viac ako podlizku a lampu netreba. Pockaj aj s ceruzkami a ostatnym do skoly. Pani ucitelka vam urcite poradi.
Nic zvlastne...stol na pisanie a svetlo...co sa tyka skoly, tak pastelky, ceruzky, struhatko, gumu, tasku...moj ked chodil tak vsetky pracovne zosity dostali v skole...na vytvarnu som riesila veci az v septembri ked dostali zoznam...