Ahojte , nosia detičky do škôlky valentínku pani učiteľkám? Myslím čokoládu napríklad 😉
Učím v MŠ a ak si dobre pamätám tak na Valentína nikdy.
Ale viem že to je v niektorých krajinách zvykom dávať učiteľke aj celej triede navzájom
Ahoj, na Valentína nie, skôr na Deň učiteľov, na Vianoce, okrem toho na začiatok a koniec školského roka...
@milenke ja neviem ale pre mna je valentin sviatok zamilovanych, cize partneri sa obdaruvaju medzi sebou. Nie deti rodicov, ucitelov, kamosi medzi sebou atd.
Do skolky nosime pani ucitelkam nieco pred vianocami a na konci “skolskeho roka” ako podakovanie za ich starostlivost.
U nas v skolke dostavali decka nalepky srdiecka a tusim lizatka v tvare srdiecka, my sme nic ucitelka nekupovali
Valentín je deň zaľúbených nie učiteľov. Ak chce niečo darovať nech nakreslí alebo vyrobí.
@milenke to už potom aj na deň matiek, veď sú aj mami niekomu.
@vyrovnanaosoba Nemusia byť a keby aj, na deň matiek sa obdarováva svoja vlastná mama, nie každá mama v okolí.
@milenke noe moji nosili len na zaciatku roka aj to len prvy rok v skolke. Potom na konci kazdeho a ma den ucitelov ale to nosil malo kto. A este ked dieta malo narodky meniny. Vianoce valentin nie nic
@h2 a na Valentín je sviatok zamilovaných. Nie pre všetkých, ktorých mám rada.
@milenke moje decka nosili len na konci sk.roka ucitelkam dezert, kavu,... Nieco na spotrebovanie. Ziadne pracholapky.
A na Valentin? Noooo, za mna trapas. Je to den zamilovanych.
Hlavne,že každý nadáva,že je to debilný sviatok.Ale ťahať ho do škôlky,kde teda Valentín fakt nemá čo hľadať to je také ehm no.... slovenské.Len aby sa niektorí rodičia vrtli trošku viac do zadnice učiteľkám
Na Valentina nie ale na den ucitelov dame drobnost a na zaciatku a konci sk roka
Nie.U nas urcite nie.