Ahojte, mate niekto dieta v skolke v BA kde je strava dodavana Cojediazdravedeti? Ak ano, ste spokojni? Z toho co som citala sa mi to velmi paci, a bola by som mimoriadne rada keby sa maly stravoval zdravo a kvalitne aj v skolke. Momentalne papa vsetko, ma rad zeleninu aj ovocie a mrzelo by ma keby sa to v skolke pokazilo a co som pocula, tak v statnych je casto strava dost zla. Je mi jasne, ze raz ochutna aj parky, fast food a kadejake sladene limonady ale nechcela by som, aby taketo veci konzumoval pravidelne. Takisto je mi jasne, ze zdrava strava nie je lacna zalezitost, takze aj tym su urcite moznosti statnych skolok obmedzene. Syn ma zatial len rok a pol ale z toho co som pocula netreba prilis dlho cakat s vyberom skolky, ak si chceme vyberat. Dakujem za vase skusenosti a rady.
Na ich stránke máš v sekcii Škôlky úplne na konci referencie, tam je niekoľko škôlok vymenovaných. Sú to ale samozrejme všetko súkromné zariadenia. My sme od nich mali stravu v súkromnej škôlke v Pezinku ( momentálne berú stravu z "Terapia jedlom").
My sme ich mali v Blueberry Hill ako dodavatela, ale neviem ci ich teraz maju, bo uz tam nerobim nejaky ten cas.
@mogaa aha, no to som nevedela, uprimne povedane este som si to nejak nezistovala oficialnou formou, len teraz cez vikend ma priatelova sestra trocha nastrasila, lebo som jej hovorila, ze by som chcela nejaku "lepsiu" skolku pre maleho no a ona hovorila, ze ci uz nie je aj neskoro.. 🙂 ona ma 4 rocnu dceru ale nie je z BA, tak bud je to tam ine alebo to bol nejaky zvlastny vtip 🙂
@layla12 ano to som videla, len tam ich bolo len zopar, hoci prave ta EmJoy co je tam spominana je relativne blizko pri nas (nemusela by som ani autom chodit), ale chcem im (cojediazdravedeti) napisat ci nemaju nejaky zoznam, ktory by mohli poskytnut, predpokladam totiz, ze ich bude viac.. a boli ste spokojni s tou stravou ked vozili do PK? A ako sa vam paci Terapia jedlom? Je to lepsie? (to je Silvia Horecka, ze? v suvislosti s detskou stravou ju evidujem len z tej knizku "Mama mnam" ale to co tam pisala mi prislo celkom fajn..)
@alex2019 no ono štátne škôlky v BA sú problém dostať tam v septembri dieťa ktoré ešte nemá 3roky a nezriedka neberú ani trojročné práve pre nedostatok miesta....dokonca čo som počula tak niektoré škôlky berú podľa spádovej oblasti(ale to si musíš zistiť)ako je to v BA v súkromných to netuším, možno tam niekde je poradovník aj rok dopredu....naša chodí do súkromnej škôlky-ale je to 1trieda deti od 20mesiacov až 3roky, ale teda bude tam chodiť aj od septembra pretože do štátnej škôlky sa nedostane lebo v septembri nebude mať ešte tri 3roky....v tej štátnej škôlke čo bola zapísaná tak nezobrali cca 60detí čo proste boli naviac(a prvoradým kritériom bol vek, čiže už musí mať v septembri už 3roky, ďaľším kritériou prednostne brali 3ročných čo majú v tej škôlke súrodenca a potom podľa poradovníka....
@alex2019 tak neviem čo si počula ale do škôlky ťa rok či dva popredu nezapíšu......teda aspom nie na Slovensku a do štátnej škôlky😉skôr budeš rada ak tvoje trojročné dieťa v troch rokoch niekam do škôlky vezmú😉