V ktorej časti Bratislavy by ste privítali súkromnú škôlku?

zuzanecka17
17. jan 2012

Ahojte maminy,

chcela by som sa spýtať, že v ktorej časti Bratislavy by ste privítali novú súkromnú škôlku/jasle. Súkromných detských centier je už neúrekom, len mám pocit, že kvantita už prevyšuje kvalitu.

Ďakujem za odpovede 🙂

maxime
18. jan 2012

Dubravka

kesi32
18. jan 2012

Dúbravka

xlucia
18. jan 2012

petrzalka

usonicky
18. jan 2012

v petrzalke je dost sukromnych materskych skol a centier....i my sme vznikli nedavno -jun/2011. Takze, ked chces xlucia pozri nase stranky. Materska skola sa vola podla mojho nicku.

letenka
18. jan 2012

napr. v lamaci nie su ziadne jaslicky...aspon sa mi ich nepodarilo najst ☹

dara76
19. jan 2012

Ruzinov - aj ked je tu sukromnych i statnych skolok dost, maju zvacsa plno a deti stale kvoli novej vystavbe pribuda, no nie je ich kam umiestnit.

emogeon
19. jan 2012

jednoznacne Bratislava IV podla mna

lenocka84
19. jan 2012

rača

didulka85
19. jan 2012

V Ruzinove chyba montessori skolka s normalnou stravou typu Planeta food.

lillian
3. feb 2012

rača, a uvitala by som montessori

lutsy
3. feb 2012

veru v Raci, tu moc toho nie je, pozerala som ze vesely domcek uz nema ani webovu stranku 😒

verinka100
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciahromadkova
3. feb 2012

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz
sukromne zariadenia ☹ nie, a ak tak len tie, ktore su zaradene v sieti MS SR

pusa
3. feb 2012

Petržalka, Ružinov - okolie Mlynské Nivy

cat
3. feb 2012

Rača, ..tu je mega problém dostať dieťa aj do štátnej školky, kopec detí ostane "pod čiarou", zažila som to osobne.

babuc26
8. feb 2012

Petžalka určite, dôležitá je ale dobrá lokalita, t.j. blízko obchvatov, ale zaroven, aby bola dobrá dostupnosť autobusom , nie na x prestupov, napr. niečo okolo Panonskej cesty..nasla som tam jednu skolku, no vybavenie je podla mna biedne, nic nad ramec statnej skolky, aj ked pristup uciteliek je dobry

clarita
6. júl 2012

skúste mamičky pozrieť na nas profil, jaskycky kuriatko

cecil36
6. júl 2012

Zisla by sa kdekolvek, ale cenovo dostupna. Nie taka, ze moj cely plat padne na skolku.

katmi
6. júl 2012

v Petrzalke su sukromne jaslicky minimalne dvoje, a ak zaratam aj napr. RUsovce alebo Jarovce, tak je ich hadam 5kusov...
zisli by sa veru v Lamaci, Raci, Devine + Devinska Nova Ves mozno....

ni33
27. mar 2014

určite rača, jasliciek je tu malo
a vela novych bytoviek
ja som našla len dvoje sukromne a jedny statne
skolka neviem, este sme nehladali

bebe02
27. mar 2014

Petrzalka.
Sice tu uz je niekolko zariadeni, ale dopyt stale prevysuje ponuku.
Kedze v minulom roku, len v Petrzalke bolo cca. 600 neprijatych deti do materskych skol, tieto deti sa niekde umiestnit musia. Petrzalka je velka, ma vela obyvatelov, takze urcite si to ziada este dalsie zariadenia pre deti (jasle/skolka).

katka.szaboova
27. mar 2014

Petrzalka - aj ked je ich tu niekolko, ja som mala problem umiestnit dceru, kedze skoro vsetky v nasom okoli boli v tom case obsadene

amisa
27. mar 2014

niekde na krizovatkach..niekde okolo patronky .. alebo kramarov

zuzkat1
27. mar 2014

Sukromnu nikde... Uvitala by som viac statnych zariadeni... Moja je v statnej,som max.spokojna...sukromne len tahaju peniaze...

precudziedeti
29. mar 2014

Známa má jasličky v Rači a ide otvárať ˇškôlku pre 4-5 ročné deti. myslím, že aj super cena