Prosím Vás ako dlho u vás trvalo obdobie že všetko len tatinko? Dcéra má 3 roky a už viac ako dva roky len tatinko tatinko
poznáme.. máme doma...jedna naša slečna uprednostňuje ocinka...nič si z toho nerobím, s manž. sme v pohode , vzťah máme super-
to len treba zobrať na vedomie a koniec - čakať kým to dieťa ako tak prejde
U nás to trvá už roky.
Dcére to hádam ešte stále trvá už má 5,5 roka. Ja sa z toho vytesujem,lebo ja som na gauči a kukám telku a tatinko ju musi ísť uspať,hrať sa s ňou 😂. Ale ja som s tým úplne ok. Viem že ma moje deti veľmi ľúbia a ja ich a s mužom sme každý na nie o ine
@veronika19895 My to mame naopak, syn bol strasne na mna a muza niekedy vyslovene vyhadzoval z miestnosti, hovoril, ze ho nema rad a podobne. Dost dlho to trvalo. Okolo 4. narodenin sa to zacalo lamat, teraz uz s nim byt chce, tesi sa nanho a mam pocit, ze ho zacina mat za vzor. Nic sme nemenili, manzel to jeho odmietanie bral s nadhladom.
@veronika19895 náš synček ma 15 mesiacov a od rana do večera len tata. Prv mi to bolo luto ale už som to prijala 😍 uvidíme dokedy tak bude. Myslela som, že sa to zmení, keď mu muž začne veci zakazovať ale absolútne.
Obliekanie, umývanie, strihanie nechtov len tatinko,
Možno aj to má nejaký vplyv že sme mali skoro druhé dieťa. Rozdiel je 14 mesiacov
@veronika19895 A keď tatinko nie je doma, nechá si pomôcť aj od teba? Chce, aby si sa s ňou hrala, keď tatinko nie je doma?
@veronika19895 skús prelúskať články o Elektrinom komplexe. Je to normálna súčasť psycho-emočne-sociálne-sexuálneho vývinu dieťaťa ( i keď u vášho dosť skoro 🤔)
V opačnom prípade (u chlapcov) Oidiopovský komplex.
@veronika19895 aj moja dcerka ma práve 3 r, a až teraz mám pocit, že sa to vytráca; trvalo to od cca 1,5-2 r,
Konečne je väčšia pohoda, lebo muž mi zazlieval, že väčšinou sa o ňu stara on (snaha z mojej strany bola, no čo narobis? 🤷♀️) Pokial sme vsak boli samé, tak žiadny problém nebol, akonáhle bol s nami, tak stále ho uprednostňovala.
@veronika19895 Ja mám 3 synov a tí stále len maminka, maminka. Trvá to od narodenia až do puberty u nás. My so sestrou sme zase mali radšej tatina celý život.
Ja mám dvoch synov .. jeden uprednostňuje mňa, druhý má bližšie k otcovi 🤣 nevadí, ja ich ľúbim oboch
@zuzitko74 keď sme sami traja tak je to ok ale to so synom sú ina dvojka potom
Kym jej tatinko nezacne zakazovat. Zakzatovat cokolvek, nie to aby ho uprednostnovalo. Niekedy staci ak raz nieco nedovoli... Ale poznam dievcata, ktore uprednostnuju otca aj vo vyssom veku, maju s nim lepsi vztah ako s mamou. Kto vie cim to je, ale inac su vsetci v pohode.