UniCare škôlka Little angels v Petržalke - skúsenosti

luciacibulka
18. sep 2018

Mate prosim vas niekto skusenost so skolkou v Unicare v Petrzalke? dakujem

corazon76
18. sep 2018

Presne tuto otazku som prave chcela polozit 🙂 Pridam sa, snad nam niekto napise kto tam chodi alebo chodil.

barbara_lux
18. sep 2018

Chodi tam teraz nasa kamoska od septembra, je spokojna, vraj je to taka trochu diktatura na styl statnych skolok ale to jej dcera potrebuje tak ona si pochvaluje a este samozrejme cenu

corazon76
18. sep 2018

@barbara_lux dakujem 🙂 a mozem sa opytat ako stara je dcerka? A chodi na cely den? Nas ma 2,5 roka a teda taky jemnejsi pristup by som rada 🙂

barbara_lux
18. sep 2018

@corazon76 bude mat tri roky, uz chodi aj na cely den

corazon76
18. sep 2018

@barbara_lux Dakujem.

zabcagabca
26. sep 2018

@barbara_lux tak s diktaturou si dovolim nesuhlasit nasa tam chodila skoro 2roky,vedu deti k samostatnosti a musia dodrziavat iste pravidla a hlavne teraz od septembra ked je vela novych deti a musia ich naucit rezim,co a ako funguje to tak mozno moze posobit.

zabcagabca
26. sep 2018

@luciacibulka odporucam vyskusat adpatacny program da sa aj ke dorazovo vzdy stvrtky a piatky doobeda,uvidie ako to tam funguje.

barbara_lux
26. sep 2018

@zabcagabca nie je to.moja skusenost ani nazor, iba som.reprodukovala opis mojej kamarstky, ktorej tam.chodi dcerka takze tak. Momentalne uz sa im to vraj zhorsuje, dcerka jej place ked tam chodi a po slovach, ze ucitelky sa neusmievaju a su velmi.prisne nechapem preco tam.malu vobec dava..

dizajnerka
24. jan 2019

@corazon76 ahoj, chodite tam?

corazon76
24. jan 2019

@dizajnerka ahoj, zatial nechodime do skolky.

katarinka7755
7. máj 2019

@luciacibulka aj ste sa nakoniec rozhodli, že tam dáte dieťa? Ja tam syna dávam, ale už len sporadicky, chodil od 2rokov od septembra 2018, začínali sme s adaptacnym kurzom. Na ich stránke na FB sa im nedá pridať hodnotenie, inak by som napísala tam. Začnem s pozitivami: naozaj veľa dieťa naučia. Farby, čísla, logicky myslieť, pozdraviť, poďakovat, dieťa sa socializuje....tu už končím s pozitivami 😁By som si dovolila súhlasiť s vyjadrením vyššie, že je to trošku diktatúra. Ryba smrdí od hlavy a teda pani riaditeľka je neskutočne arogantná ctižiadostivá osoba, ktorá nevie čo je úsmev. Myslím si, že učiteľky ktoré tam má sú pod tlakom a neraz nám hovorili, že napríklad nemôžeme si ísť pre naše veci do šatne lebo pani riaditeľka si to nezela. A že bude nadávať. Proste sme si ráno museli preniesť veci rovno do záhrady, lebo šatňa nebola poobede sprístupnená. Veci sa tam strácajú, v šatni neskutočný bordel. Deti nechajú samé sa obliekať...čo je super. Ale neskontroluju ich. Raz mal syn oblečené tričko tak, že v otvore na hlavu mal napchatu okrem hlavy aj ruku, pančuchy opačne, ponožky opačne...pani riaditeľka neraz bezprizorne vrieskala po personále, aby okamžite prišiel/prisla bez ohľadu na to, že mi s niečím pomáhali. Je toho veľa. Ja chápem, že toto je veľmi ťažká práca a veľká zodpovednosť, ale prístup a komunikácia sa mi nepáčia. Teraz končíme 3-mesacnou výpovednou lehotou a už radšej počkáme na štátnu škôlku. Len dodám, že som tam videla viac takto nastartovanych rodičov ako ja 🙂 a to niesom človek, ktorý nemá sebareflexiu. Ak by si dakto myslel, že moc riesim.

zabcagabca
7. máj 2019

@katarinka7755 toto vsetko je pravda a asi aj preto je tam aj velka fluktuacia ucitelov priemer kolko tam jeden vydrzi je tak polroka. max bol skoro vzdy rok co tam niekto vydrzal teraz to tam bolo chvilu stabilnejsie.Ale co viem zvacsa deti su spokojne kto je nespokojny su zvacsa rodicia.ale aj to sa mohlo zmenit kedze je tam teraz 3xtolko deti ako bolo ked sme chodili.

katarinka7755
9. máj 2019

@zabcagabca áno, dievčatá vyzeraju, že sú pod tlakom. Ale aspoň na nich som videla, že vedia deti pohladiť, vziať na ruky...

okinka
22. máj 2019

Zial, musim suhlasit s negativnymi hodnoteniami. Nekrici sa len na ucitelky, ale aj na deti, Ja osobne davam syna odtial uz prec. Pre citlivejsie povahy tato skolka rozhodne vhodna nie je. Sama som mala s pani riaditelkou konflikt - je to neprijemna, neosobna zena, ktora ma problem s ocnym kontaktov, co uz hovori samo za seba. A teda vrieskat na male dieta: Padaj von! mi pride teda ozaj cez ciaru Okrem ineho. Myslim, ze ma vyborne napady, aby som teda len neociernovala, ale nemala by vobec prichadzat do kontaktu s detmi, pretoze je naladova a ked ju chyti amok, tak nema problem vrieskat po chudencoch detoch. Mrzi ma, ze musim pisat toto hodnotenie, ale tych negativ sa vposlednej dobe akosi nazbieralo.

moonikajan
4. feb 2020

Skúsim sa pridať do diskusie. Nikde som nenašla ich cenník. Majú ho zverejnený? Koľko sa platí za mesiac školné + strava pri celodennom pobyte?

jumaspal
4. feb 2020

My sme chodili na ten adaptacny program- bolo akurat teplo- deti behali bez topanok, pili vodu z bazena, na dvore moc na nich nedohliadali- maju tam dost vysoko tu pomu na prevazanie sa z jednej strany na druhu, detom dovolili cikat len cez cas na to urceny. Prisli sme dnu a dievcatko sa pytalo cikat a ucitelka ho nepustila, ze sa malo vycikat ked boli vonku- mali tam polozene nocniky🤷‍♀️ Neviem, no... nedali sme ho tam nakoniec

environika
8. aug 2020

@zabcagabca neverim, ze deti tam mozu byt spokojne ked su ucitelky pod tlakom

environika
8. aug 2020

Ja sa takisto pridavam s negativnou skusenostou. Ani zadarmo..

ada155
4. nov 2020

Súhlasím so všetkým pozitívnym aj negatívnym hodnotením. P. riaditeľka iste tvorivá a možno až príliš študujúca teóriu, ale nie pre prácu s tak malými deťmi. Neustála fluktuácia učiteliek je na zamyslenie.