Caute, syn bude mat 3 roky, chodi na kruzok, do skolky pojde len v styroch. Dnes, ked som sla prenho, tak povedal, ze bolo super. Pani ucitelka tiez potvrdila, ze vsetko bolo fajn. V triede su piati, a s jednym jedinym chlapcom je aj jej matka, pretoze stale place. Ako sme sli domov, syn mi hovoril, ze ho kusol chlapcek Oliver. Pozeram, ze kde, ukazal, a normalne odtlacok zubov s takym mensim opuchom. Tak som sa pytala, co sa stalo, tak povedal, ze plakal aj on, aj matias lebo kricala nanho mama. Avsak ucitelka mi nic nespomenula, ked som pre mojho isla.
Tak neviem, nie je zvykom taketo nieco povedat rodicom alebo ja prehanam? Ideme aj v oiatok, tak mam podla vas sa nato opytat?
Áno, opýtala by som sa učiteľky, že čo sa vlastne v triede stalo. Napríklad sa mohlo stať, že tvoj malý spravil niečo, čo sa Matiasovi nepáčilo, Matias kusol tvojho syna a Matiasova mamička potom na Matiaska kričala že nonono to nemôžeš ty ty ty. Čo je v podstate celkom uveriteľný sled udalostí. Lenže trojročný to povie tak, ako si pospomína na jednotlivé udalosti.
Mohla zabudnut, ale to by som realne videla pri 25 detoch a nie pri piatich... co ti ja viem... opytaj sa kazdopadne...
Neriesila by som to. Az keby bolo tych pripadov s oliverkom viac
Len to povedz učiteľke aby vedela. Neobvinuj ju z nepozornosti len aby vedela. To bude stačiť. To sa v škôlkach stáva netreba robiť z toho pred synom drámu. On to vníma podľa toho ako hovoríš nie až tak zle. Keď ty z toho urobíš niečo veľmi zle bude to aj on tak vnímať. Jasne že nechceš aby sa to opakovalo. A to povieš učiteľke.
Spýtať sa na to môžeš, ale treba si uvedomiť že učiteľka to vidieť nemusela, venuje sa 5-tim deťom....to je sekunda...také veci sa stávajú, hlavne pri mladších detičkách, stretne sa s tým aj v škôlke a ano, môže to robiť aj tvoj syn...takže by som to neriešia...deti v takomto veku sa bránia ak im niečo niekto vezme či urobí niečo čo sa dieťaťu nepáči a pohryznú...mamička dieťaťa zareagovala správne, keďže plakalo aj jej dieťa tak ho za to vyhrešila alebo mu capla, že sa to nesmie....chlapček zrejme chcel niečo čo mal tvoj syn a nedostal to🙂 ak sa to stalo raz, netreba to rozmazávať....
Dkaujem. Opytam sa teda, len akym stylom? Neviete nahodou co sa mohlo stat? Alebo ako? Onaje super mila, nechcem ju urazit
Normalne: moj maly hovoril ze ho pohryzol xy a ma tam aj odtlačok zubov veru, neviete ako sa to stalo prosim vas ?
@autorka je normálne sa na to spýtať.