Ahojte! V Čechách som na modrom koníku našla veľa pozitívnych ohlasov na túto pomôcku pre predškolákov. Má niektorá z vás skúsenosti aj so slovenskou verziou LOGICO? Postupne sa vraj dostáva aj do materských škôl, čo som rada, lebo vyzerá byť veľmi dobre spracovaná. Skladá sa z 2 častí - rámika s farebnými gombíkmi, ktoré sa môžu posúvať a rôznych sád 16 kariet, ktoré dieťa vloží do rámika a rieši úlohy na kartičke.
ahoj, my ju mame 😉 mame doma 3 sady pracovnych listov od 4 rokov, a jednu od 5 rokov. teraz chcem kupit jednu sadu pre mladsiu dcerku (jej sa to tiez paci, a ked sa s logicom hra syn, tak je doma bitka). 1x sme sa s nou stretli u logopedicky 😉 co viem, tak sa da kupit aj v sieti knihkupectva Panta rhei, ale asi iba vo vacsich mestach, resp. ak je knihkupectvo vo vacsom nakupnom centre
Ja som pracovala v Mš, kde sme mali túto pomôcku a podľa mňa je výborná 🙂
a podla mna skryta reklama pre Logico Primo 🙂, ale pomocka dobra
deti dostanu na vianoce, potom poviem ako to vyuzivaju 😉
My to mame doma vyse roka, kopu pracovnych listov , kupili sme na slovensku aj nejakych 13 suborov z Madarska {tam to vyslo ovela lacnejsie} a je to super vec, deti to maju vsetky radi, pre tu starsiu mame aj Logico Piccolo.
@blumka ja som teraz dostala tip na tuto "vecicku".....co na to hovoris? dakujem za postrehy 🙂
@snehovavlocka bola to dobra kupa. Mame doma uz niekolko roznych sad a dievcata sa k tomu rady vracaju, na vianoce dostanu dalsie sady 😉
Aj my ju mame, z casu na cas sa tomu venujeme, teraz sa skor bavime lepenim, navliekanim a tak, ale je to dobra vec, ja som kupila v panta rhei a za celkom fajn cenu 🙂
Aj my ju mame,podla mna je to tiez perfektna pomocka,aj synovi sa od zaciatku paci.odporucam
@blumka a ostatne, dakujem za opoved. tiez sa chystam do panta rhei popozerat, ako to vyzera nazivo, aj nejake youtube som o tom videla,len som bola mierne zaskocena tym plastovym ramcekom. nezlomia to deti pri prvom pouziti? 😅
@snehovavlocka no ked sa s tym nebudu ohadzovat a trieskat tak nezlomia 😉
ahojte,
@snehovavlocka - nezlomia. nasim uz velakrat spadla, a drzi dobre. akurat treba davat pozor, aby gombiky posuvali a netrhali.
btw v PL vychadzaju subory tiez dobre. ja som dostala tip od @juliam - a 5 suborov s postovnym v ramci PL vyslo na 20 eur. tak ak tam niekoho poznate, je dobre objednat cez nich.
@saskarisko prosim ta, neviem mi dat link kde si to z PL objednala? dakujem
Chcela by som kúpiť logico primo, nepredáva náhodou niektorá?
@mimca20
@jolinka
AHojte baby, prosim vas, ked ste objednavali tie karty z Polska a Madarska, to aj popis na kartach je v ich jazyku-nevadilo vam to, ked citate detom zadanie ulohy? Rada by som precitala cele znenie ulohy, no kedze prelozit to neviem, mozem si len domyslat - neprekaza vam to pri hrani? Dakujem za odpoved 🙂
@baska1
@cory
@monhla https://ksiegarnia-edukacyjna.pl/product-pol-32... Pozdravujem baby, paci sa z tejto stranky som riesila objednavku. Ale netusim ci posielaju na Slovensko, ja som riesila osobny odber vtedy, u nas Logico ma uspech takto vyzera ze v jari znova u nich nakupim dalsie sady.
@xixinka777 Doma ju nemáme, ale v škôlke ju - Logico Primo - často využívali minulý rok v predškolskej triede a učiteľky aj psychologička to veľmi chválili. Tak som chcela domov kúpiť synovi Logico Picolo, ale pre syna sa mi to zdalo už ľahké.