Ahojte, podobných diskusii asi milión, ale chcem sa spýtať konkrétne na našu situáciu. Syn 3r, vždy bol neposedný, žiadne hračky ho poriadne nebavia, skôr variť, hrnce, fúrik na dvore... Zapájať sa skôr s nami. Rozpráva malo na svoj vek, snaží sa ale dosť ešte hatlaniny, ideme budúci mesiac k logo. Na meno reaguje, do škôlky chodí vraj sa pekne zapája, odplienkovaný to je super, deti má rád... Len ho nič nejako nebaví iba behať blbosti a tak... Očný kontakt super, prstom ukazuje čo chce, len nevraví áno/nie - iba keď niečo nechfe povie nie, ale áno používať akoby nevie. Robím si starosti kvôli tomu že ho nič nebaví myslíte že je to ok alebo bude vážnejší problém? Ďakujem
nas ma 3 a nebavi ho nic, teda bavi telka, tu ked by sme mu dovolili pozeral by aj tyzden v kuse 🤷♀️ pri vsetkom ostatnom vydrzi tak 2 min. a len by beahal, skakal, plaval....raz zacas ho nieco fakt zaujme, v skolke je ok, zapaja sa do aktivit, tak neriesim
@hml_lenka autori zmenili názov témy? Trapi ta,že syna nič nebaví či viac to, že nerozpráva?
Aj nás dospelých baví každého niečo iné. Ak ho bavia veci okolo domu, pomáha vám, tak by som ho v tom podporila. Kúpila pre neho nejaké malé naradie, vymyslela take aktivity v domácnosti. Práve takym štýlom ide Montessori, čiže sa ním môžeš inšpirovať.
@hml_lenka s ostatným neporadím, ale to, že ho nič nebaví, je u detí v tomto veku normálne. Ja mám 4 ročného veeelmi aktívneho syna a pri čom sa nebehá, alebo neskáče, to ho nezaujíma