Trojročné dievčatko narodené v auguste a škôlka

29. máj 2023

Ahojte Maminy . Dcérka bude mať v auguste 3 roky . Prihlasujem ju do škôlky. Myslite že po nástupe v auguste ju dajú do triedy s deťmi ktoré už chodia od septembra 2022 a bude najmladšia alebo ju dajú do triedy s novými deťmi ktoré nastupujú od septembra a vyššie a bude najstaršia ? Ďakujem pekne za odpovede a vaše skúsenosti

martamasarova
29. máj 2023

Nase augustovca slo do triedy s novymi detmi, slo do najnizsej

autor
29. máj 2023

@martamasarova ďakujem pekne za vašu skúsenosť . To bolo super asi že ? A nastúpilo až v septembri alebo od dovŕšenia 3 rokov a auguste?

negymama
29. máj 2023

vacsinou ak je to mozne daju take dieta do najmladsej skupiny, Nejde len o vek ale aj o to, ze ona este nenavstevovala MS, tak je lepsie sa "zaucat" sa s detmi ktore to maju podobne, ci uz maju 2,5 ci 3,5 roka.

negymama
29. máj 2023

ja mam dve deti augustove, syn siel do skupiny s najmladsimi. Dcera nastupila az ako 4,5 rocna v januari, tak ju dali do strednej skupiny, cize deti co navstevovali skolku uz druhy rok.

diaalex
29. máj 2023

Moja mala v Dec 3r, do škôlky ide od septembra, ale už 2r chodí do jaslí, takže pôjde do strednej triedy, nie k najmenším

januska12323
29. máj 2023

Deti rozdeľujú podľa dátumu narodenia a kapacity triedy. Ale určite pôjde do najmladšej, nevidím veľký rozdiel či má 3 roky alebo 3 a 4 mesiace.

makakova
29. máj 2023

Vôbec nechápem preco sa toto pýtaš, úplne logicky že pôjde s prvými najmladšími...

h2
29. máj 2023

U nás v škôlke dávali deti striktne podľa veku. Čiže urobili zoznam podľa dátumu narodenia a podľa toho rozdelili. Tým pádom boli v triedenie deti navzájom blízkeho veku. Samozrejme, vždy bude niekto najstarší a niekto najmladší, ináč to nejde. Môj syn je tiež augustový a väčšina jeho spolužiakov zo škôlky chodí teraz v škole o ročník nižšie. Ale tam boli aj nejaké odklady, môj syn odklad nemal.

amelia89
29. máj 2023

ak je to skolka od 3 rokov tak bude jedna z najmladsich tak ci tak nie ? Budu tam deti ktore su narodene januar-feb- atď a idu prvykrat kedze beru az od 3 rokov nie ?

martamasarova
29. máj 2023

U nas funguje skolka len jul, isiel od septembra

vamajka
29. máj 2023

Zoberu ti ju aj v auguste? Pravdepodobne az od septembra nie? A to pojde medzi najmensich. U nas su v auguste triedy pospajane to by asi nebolo vhodne pre novacika

miska1701
29. máj 2023

Moju dali do vyssej triedy, ale zvykla si rychlo. Tiez som si myslela,ze ju daju do novej najmladsej

ullala
30. máj 2023

Urcite nepojde k buducim druhakom, ktori chodia od septembra 2022. To bude trieda stvorrocnych deti. Pojde k prvakom a bude jedna z najmladsich, kedze je augustova.