Ahojte Maminy . Dcérka bude mať v auguste 3 roky . Prihlasujem ju do škôlky. Myslite že po nástupe v auguste ju dajú do triedy s deťmi ktoré už chodia od septembra 2022 a bude najmladšia alebo ju dajú do triedy s novými deťmi ktoré nastupujú od septembra a vyššie a bude najstaršia ? Ďakujem pekne za odpovede a vaše skúsenosti
@martamasarova ďakujem pekne za vašu skúsenosť . To bolo super asi že ? A nastúpilo až v septembri alebo od dovŕšenia 3 rokov a auguste?
vacsinou ak je to mozne daju take dieta do najmladsej skupiny, Nejde len o vek ale aj o to, ze ona este nenavstevovala MS, tak je lepsie sa "zaucat" sa s detmi ktore to maju podobne, ci uz maju 2,5 ci 3,5 roka.
ja mam dve deti augustove, syn siel do skupiny s najmladsimi. Dcera nastupila az ako 4,5 rocna v januari, tak ju dali do strednej skupiny, cize deti co navstevovali skolku uz druhy rok.
Moja mala v Dec 3r, do škôlky ide od septembra, ale už 2r chodí do jaslí, takže pôjde do strednej triedy, nie k najmenším
Deti rozdeľujú podľa dátumu narodenia a kapacity triedy. Ale určite pôjde do najmladšej, nevidím veľký rozdiel či má 3 roky alebo 3 a 4 mesiace.
Vôbec nechápem preco sa toto pýtaš, úplne logicky že pôjde s prvými najmladšími...
U nás v škôlke dávali deti striktne podľa veku. Čiže urobili zoznam podľa dátumu narodenia a podľa toho rozdelili. Tým pádom boli v triedenie deti navzájom blízkeho veku. Samozrejme, vždy bude niekto najstarší a niekto najmladší, ináč to nejde. Môj syn je tiež augustový a väčšina jeho spolužiakov zo škôlky chodí teraz v škole o ročník nižšie. Ale tam boli aj nejaké odklady, môj syn odklad nemal.
ak je to skolka od 3 rokov tak bude jedna z najmladsich tak ci tak nie ? Budu tam deti ktore su narodene januar-feb- atď a idu prvykrat kedze beru az od 3 rokov nie ?
U nas funguje skolka len jul, isiel od septembra
Zoberu ti ju aj v auguste? Pravdepodobne az od septembra nie? A to pojde medzi najmensich. U nas su v auguste triedy pospajane to by asi nebolo vhodne pre novacika
Moju dali do vyssej triedy, ale zvykla si rychlo. Tiez som si myslela,ze ju daju do novej najmladsej
Urcite nepojde k buducim druhakom, ktori chodia od septembra 2022. To bude trieda stvorrocnych deti. Pojde k prvakom a bude jedna z najmladsich, kedze je augustova.
Nase augustovca slo do triedy s novymi detmi, slo do najnizsej