Triedy v materskej škole pre autistov

arasidka123
6. sep 2024

Ahojte kolegyne, kolegovia, ktorí máte triedy v MŠ pre autistov. Aké pracovné zošity používate?

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka533
6. sep 2024

@arasidka123 nie som kolegyna, ale mama . A teda myslim, ze je to individuálne. Napr moj syn uz mal davno zmaknute tie detské zosity, bavili ho ďaleko zložitejšie. Uz vedel citat ako 5 rocny. Ale niektorí su zas pomalsi, cize podla dieťaťa. Určite ale nejake farebne, lebo čierno biele zosity sa im ako keby strácali tie obrazky a bude to pre nich nezaujimave. Veľa z nich nevyfarbuje a ma zlu jemnu motoriku

katka533
6. sep 2024

@simona20201309 a tak zas mysli asi, co bavi autistov. Mozno este nema skúsenosti

simona20201309
6. sep 2024

@katka533 radšej to vymažem nech nerozprudim vášne

pininka1
6. sep 2024

Ja dosť veľa používam z kuliferda, ale len vybraté veci, niektoré sú náročné pre naše deti.

naily
10. sep 2024

@arasidka123 my sme mali tieto. Osvedčili sa nám. Mala som deti predškolákov a verbálne komunikovali.
Ostatné triedy boli mladšie a nekomunikovali verbálne ale posunkami, kartičkami. Tam si p.ucitelky vytvárali prác. listy, omaľovanky a pod. podľa týždennej témy. Inak platili si to rodičia ale súhlasili. Na konci školského roka sme im ich odovzdali a bolo pekne vidno aj posun v motoricke a.i.