Chcem sa opýtať tlačivo do škôlky treba potvrdiť u detského lekára stačí keď pôjde jeden rodič potvrdiť tlačivo alebo musí ísť aj dieťa aby ju doktorka videla ďakuje za odpoveď
Ak myslíš to potvrdenie, že je dieťa vhodné na navštevovanie kolektívu, to pediater potvrdil bez toho, aby zrovna vtedy videl dieťa 🙂 ale tiež sme ho dávali už s prihláškou.
@thoughtfulweirdo myslela som prihlášku do škôlky len dcéra má 2 roky
Syn mal tiež 2, keď sme dávali potvrdiť prihlášku a teda pediater ho k tomu nepotreboval 🙂
@autorka chápem, no na potvrdenie na prihlášku do MŠ naša pediatrička dieťa nepotrebovala, nejde tam o nič špeciálne, je to základná informácia, či je dieťa spôsobilé ísť do kolektívu. Pediatrička tam pripísala informáciu o tom,či má dieťa povinné očkovanie.
Ja som mala malú so sebou, no len preto, že som ju nemala kde nechať. Reálne tam dieťa nie je treba mať so sebou. Len som Dr podala papier, vypísala, dala razítko, vypýtala si 2€ a dala mi papier.
Ahoj,aké tlačivo myslíš? Pediatrička nám potvrdzovala len prihlášku do MŠ, pri nástupe už netreba žiadne potvrdenie od lekára.