Prosím Vás, už mali Vaše deti v škôlke testy školskej zrelosti? Ak, áno, aj Vám pedagógovia ukázali ako ich Vaše deti vypracovali? Ďakujem.
V triede mojej dcéry mali. Moja síce na nich nebola, ale viem, že po teste prišli rodičia a individuálne rozoberali ten test...
@pavluska777 vypracovane nie. To brala pyychologicka. My sme dostalu neskor spravu
Pri starsom isli vsetky deti na depistaz. Potom si s kazdym rodicom dala pani stretnutie a presli sme vsetky ulohy, co robili a popisala, ako sa dietatu darilo. Pri mladsom z kapacitno/casovych dovodov isli na depistaz iba niektoew deti (bud bolo podozrenie, ze bude potrebny odklad alebo na ziadost rodica).
Neukazali. Poslali nam rovno hodnotenie na email.
Dostali sme iba spravu
My sme mali sedenie s psychologičkou, ktorá depistáž robila. Vysvetlila nám úlohy, ktoré mali deti splniť a individuálne sme s ňou rozoberali výsledky (kto mal záujem), takže som videla, čo syn zvládol a čo nie.
@pavluska777 este nemame vysledky..som z toho nervozna, lebo ucitelky ju neoporucaju pustit do skoly,,lebo je augustova ..my ju ale chceme dat buduci sk.rok ked bude mat cerstvych 6rokov do skoly..cakame na vysledky testov
@pavluska777 zaujimave je, ze u syna si na toto testovanie nespominam..on je marcovy a bolo to pred dvomi rokmi (v case konciacej pandemickej doby) ,,nikto to neriesil,,len priniesol zo skolky papier ze uspesne ukoncil predprimarne vzdelavanie
Nejaké hodnotenie dostať musíš, aj keď vypracovanie asi nie. Ale niekedy bývajú učiteľky prítomné pri hodnotení a vedia povedať aj ako dieťa prácovalo.
Len u syna,ktorému odporučili odklad,aby vysvetlili,že prečo a kde ma deficity.. aj keď mne to bolo jasné.