Talianska škôlka na Kramároch

otta
8. júl 2014

Ahojte maminy, prve som sa dozvedela z letaciku, ze na Slovensku bude prva talianska skolka, na Kramaroch v Bratislave, no skoda, ja som po takej tuzila, ked som mala maleho syna, ale uz je z neho skolak, vyzera skvele, mrknite na ich stranku: www.centrumfiorellini.sk

sofi9
8. júl 2014

Konecne niekto s tymto napadom🙂...vyzera to fajn, vyskusam kontaktovat, pre moju bilingvalnu dcerku by to bolo idealne

otta
autor
8. júl 2014

Sofi, dcerka ako hovori? Anglicky, alebo taliansky? Alebo inym jazykom? Ja som toho casu chcela pre syna taliansku
, ale na trhu nic taketo nebolo, tak nakoniec som ho dala do anglickej....Ale ma s tym problem, lebo v skole stagnuje a ucitelka sa musi prisposobit vacsine ziakov, co su zaciatocnici s takou basic anglictinou.....

sofi9
8. júl 2014

Otta, malá ma tatina Taliana, ale zial uz s nami nie je a tak som zhanala aspon kurz talianciny pre deticky, aby mala staly kontakt s taliancinou, lebo so mnou sa po taliansky rozpravat odmietala a stale odmieta , ale nic som nenasla ani cez taliansky kulturny institut. Toto mi konecne pride ako skvela prilezitost...dakujem za info 🙂

mimi139
9. júl 2014

Ahojte ta skolka bude podla informacii z web stranky na Cadrovej ulici zrejme vramci priestorov skoly - poznam to tam. To prostredie je tam velmi pekne 😉 . To ma fakt tesi ze je tu skolka s ponukou vyucby talianskeho jazyka. Budem sa zaujimat ohladne zapisu telefonicky. Super informacia. Dakujem