Ahojte maminy, prve som sa dozvedela z letaciku, ze na Slovensku bude prva talianska skolka, na Kramaroch v Bratislave, no skoda, ja som po takej tuzila, ked som mala maleho syna, ale uz je z neho skolak, vyzera skvele, mrknite na ich stranku: www.centrumfiorellini.sk
Sofi, dcerka ako hovori? Anglicky, alebo taliansky? Alebo inym jazykom? Ja som toho casu chcela pre syna taliansku
, ale na trhu nic taketo nebolo, tak nakoniec som ho dala do anglickej....Ale ma s tym problem, lebo v skole stagnuje a ucitelka sa musi prisposobit vacsine ziakov, co su zaciatocnici s takou basic anglictinou.....
Otta, malá ma tatina Taliana, ale zial uz s nami nie je a tak som zhanala aspon kurz talianciny pre deticky, aby mala staly kontakt s taliancinou, lebo so mnou sa po taliansky rozpravat odmietala a stale odmieta , ale nic som nenasla ani cez taliansky kulturny institut. Toto mi konecne pride ako skvela prilezitost...dakujem za info 🙂
Ahojte ta skolka bude podla informacii z web stranky na Cadrovej ulici zrejme vramci priestorov skoly - poznam to tam. To prostredie je tam velmi pekne 😉 . To ma fakt tesi ze je tu skolka s ponukou vyucby talianskeho jazyka. Budem sa zaujimat ohladne zapisu telefonicky. Super informacia. Dakujem
Konecne niekto s tymto napadom🙂...vyzera to fajn, vyskusam kontaktovat, pre moju bilingvalnu dcerku by to bolo idealne