neviem kde je chyba, uz mi je to velmi neprijemne aj v skolke,ci doma... moj syncek nerozprava normalne,ale krici...pri rozpravani,nehovori nahlas,ale krici 😔 potom je uz z toho normalne zachripnutý, kazdy mi hovori vyrastie z toho,ale vobec nie, skor je to horsie.snazim sa mu to vysvetlit ze to sa nema, a som z toho smutna, ze to nieje pekne, potom ked krici tak ja napr.sepkam...neviem co s tym? vyhladat nejakeho odbornika,ale koho kam sa obratit. samozrejme je vo veku,ze odporuje,hlada svoje hranice...atd. ale neverim ze tento jeho krik s tym suvisi...syncek bude mat v marci 3 roky
nie vzdy nie...proste mne to pripada,akokeby sme len jeho mali pocut...myslim ze dobre pocuje,lebo ked sa s nim potichu ropzravam tak mi sepkajuc odpoveda....s mojim ex sme sa hadali,ale velmi malo pred nim a vyse roka spolu nezijeme vobec...
zacal kricat, ako rozprava-neviem jemu je to mozno normalne, najskor som si to vsimla ked sme mali navstevu, tak s detickami pri hre...upozornovala som ho a aj ho upozornujem, ale nepomaha to ☹ fakt neviem co robit?
moja dcéra detto ... sluch má určite dobrý, zobudí sa aj na muchu ... aj učiteľky sa mi sťažovali, že sú z nej niekedy unavené, ako ich prekrikuje ... má 5 rokov a kričí od narodenia 😀 .. zmenu neočakávam, je proste taká ... skúšala som všetko možné, nič nepomáha ... tak mi nezostáva nič iné, len sa s tým jednoducho zmieriť
juj nechcem sa s tym zmierit...inak moja mamina tak dost hlasno rozprava,ale on vyslovene krici,ked rozprava az zachripne...aj on ma hudobny sluch, chyta sa hrat na huslicky...no len ten krik ☹ ☹ ja asi predsa niekam zajdem a ak je to zlozvyk - tak sa ho musim zbavit...lebo to je neprijemne
dakujem,za odpovede 😉
@bianka... a rozprával tak vždy alebo začal od nejakej doby kričať? Myslíš, že počuje dobre? Mohol to niekde, najmä v rodine odkukať a napodobňuje to?