Syn nemal v škôlke na hlave šiltovku

25. aug 2024

Syn bol prve dni v sukromnej skolke a ked som ho prisla vyzdvihnut (boli vonku), nikdy nemal siltovku proti slnku. Treba o to ucitelky poziadat? Myslela som, ze pokial je taketo silne slnko, ze mu automaticky daju capicu. Moje dieta by si ju aj samo dalo (doma to vie), ale este tam nie je zorientovany, nechape, co je jeho skrinka a ze tam ma veci. Nechcem vyzerat ako nejaka premotivovana, ale nechcem ani aby mu palilo slnko na hlavu.

lulu0123
25. aug 2024

A co tak sa opytat v skolke? Mozno ju mal, bol spoteny, dali dole, alebo boli iba v tieni. Urcite to ma vysvetlenie. Nasich vzdy ked idu von ucitelka upozorni nech si vezmu. Potom ju zas hladame vsade po dvore, kedze ten moj expert ju hocikedy da dole a nevie kam.

anjelicek26
25. aug 2024

Kľudne im to pripomeň, že nech na to dozru a dieťaťu to prízvukuje tiež. Upal je raz dva.

xsuzannex
25. aug 2024

My tiez ked ideme von tak musia mat vsetci siltovky/klobuky.. a ked nemaju, kazeme rodicom nech davaju..

zuzkaemmka17
25. aug 2024

Moja sestra robi v sukromnej skolke v Ba, jedno dievcatko non stop chodi bez pokryvky hlavy, vravela rodicom, nech jej donesu, odpoved: ved ma huste vlasy, jej netreba! 🫣 ze ani doma nedavaju, 3r dieta, ako nepochopis
To len taka vsuvka 🙂)

maryetta
25. aug 2024

Nooo si pamatam ked som prisla pre syna so skolky. Taky upek a jediny mal ciapku. Ucitelky z toho boli nervozne. Snazili sa sice deti drzat v tieni ale nie vzdy sa to da.

autor
25. aug 2024

@lulu0123 nie nemal ju vobec, bola v skrinke tak ako som ju tam rano dala a ked som prisla bol na slnku - dvor maju tak, ze polka slnko, polka tien.

autor
25. aug 2024

@xsuzannex tu polka deti nemala nic na hlave. A to este malicke deti, mladsie ako 3 rocne.

autor
25. aug 2024

Dakujem vam, tak uz si nebudem pripadat premotivovana 🙂

zuzkaemmka17
25. aug 2024

Ja by som sa urcite ozvala, ved ide o moje dieta, ze si prajem, aby malo klobuk, ze ho ma v skrinke

nikpa
25. aug 2024

Tak malo by byť aj v ich záujme aby im tam nezačalo dieťa vracať alebo nechytilo horúčku z prehriata. Veď to je ich povinnosť, skontrolovat či má dieťa niečo na hlave v takýchto horúčavách. Čize áno, ja by som sa určite ozvala keby sa to opakovalo.

mclissa
25. aug 2024

Ano urcite by som im to povedala. U nas aj natieraju pravidelne deti, a siltovka na hlave musi byt. Ked rodicia nedonesu/zabudnu uz mame vsetci email na pripomenutie aby rodicia dali detom ciapky rano.

martinka13
26. aug 2024

Synovi raz v zime a snehu nechali len krátke tepláky, ktoré mal na pančuchách v triede. Si za klobúk nedali, čo som im povedala. Určite sa ozvi.

zorkahorka
26. aug 2024

Ano, povedz to ucitelkam. U nas sa zasa hnevaji, ak mama siltovku neda