ahojte kedze nasu malu s navacsou pravdepodobnostou nezoberu do skolky ani od januara resp. marca 2012 kedze 3 roky ma az v maji 2012 a nakolko budem musiet nastupit do prace najneskor po dovrseni jej 3 rokov potrebujem ju dat do dakej sukromnej skolky, centra alebo maleho kolektivu na par mesiacov resp. 1/2 roka(ak sa to bude dat platit tak aj na viac nakolko ma v praci uz uhanaju kedy sa vratim) do septembra 2012 kym ju nezoberu do statnej skolky ale potrebujem zohnat nieco v okoli drazdiaku kedze tu byvaju moji rodicia aby ju mohli vyzdvihovat skor ako ja alebo manzel z prace......prosim neviete o niecom? Najblizsie som nasla az na dostihovej drahe dc krtko dakujem za kazdu radu
este je tu detske minicentrum pri tescu ale to sa asi bude stahovat od septembra do prievozu 😝 takze v tychto koncinach fakt asi nic nie je
aj nam by stacil daky maly kolektiv kludne niekde v byte ako je to minicentrum....
Hanka chodí do dc Krtka už roka hoci sme pôvodne tiež plánovali dať ju tam len na prechodnú dobu, nespravili sme tak. Sme veľmi spokojní a predovšetkým Hanka. Nemenila by som za nič 😀