Súkromná škôlka Sovička

pralinkaaa
11. júl 2012

poznáte niekto nemáte skúsenosti?

nili
10. aug 2012

ak je to v Sali, tak som prave dostala info cez mail. Tiez by som chcela vediet viac.

zuzanecka17
13. aug 2012

v bratislave 🙂 ja mam so sovickou dobre skusenosti, maju vlastnu kuchynu, menej deti ( = menej chorob), velku zahradu, mily personal. odporucam.

pralinkaaa
autor
13. aug 2012

no tak už sme tam boli - je to fajn 🙂 malá chodila iba týždeň ale, ale boli sme spokojní

hetyska
6. dec 2012

Velmi odporúčam súkr.školku Sovička vo Vrakuni, sme tam nesmierne spokojní.

sazuna
1. jan 2013

@pralinkaaa Ahoj Pralinkaaa, hladam v Sali sukromnu skolku, na tuto Sovicku neviem nikde najst kontaktne info. Mohla by si mi to prosim polat?? Vrela vdaka, Zuzana

sazuna
1. jan 2013

@nili Ahoj Nili, mas kontaktne info na Sovicku v Sali? neviem to nikde najst..

pralinkaaa
autor
2. jan 2013

@sazuna to je ale v bratislave

nili
2. jan 2013

@sazuna Poslala som spravu

pguzik
2. okt 2015

Mame tiez osobnu skusenost s touto skolkou. Mala nam tam chodila 2 roky. Prvy necely rok kym tam bola naozaj fundovana ucitelka Janka, ktora mala vystudovanu psychologiu, tak to bolo super. Potom to ale slo dolu vodou. Pokazila sa strava, prestali chodit von, akoze von z dvora a pritom maju park hned po ruke. Ku koncu dokonca uz nechodili ani na dvor. Len tak na 15 minut, oni to volali ze predychat nosteky. Vsetko ospravedlnene heslom len aby sa detom nic nestalo. Disciplina v skolke absolutne ziadna, deti tam brali aj nachcipane, ked uz boli vonku tak to vyzeralo ako vypustene dive zvery. Ucitelky tam proste boli len ako dozor, ziadne akcie pre deti, len sa tak prechadzali. Rano 2 hodiny a poobede 2 hodiny su vsetky deti pokope. Vela rodicov najma starsich deti, ktory uz doma povedia co sa v skolke deje, pochopili a deti odtial vzali. Preto maju teraz akciu ze 4-5 rocne deti maju vyraznu zlavu. Priestory ako tak ujdu aj ked tie 3rocne koberce by som uz urcite vymenil. V lete velmi chyba klimatizacia, v izbach bolo cez 30 stupnov a strasne dusno. V zime zasa kosa, kedze dom nie je zatepleny. Vonkajsie priestory su oproti ihriskam v statnych skolkach uplne ubohe. Ta trampolina je tam uz 3 zimu vonku bez akejkolvek ochrany. Ovocne stromy nikto uz 4 rok nestrihal a ovocie nikto neobera. Volne tam hnije a v lete sa tam ani deti nemozu hrat co je tam tolko os. Najma rodicia starsich deti by si tuto skolku mali rozmysliet, lebo ich deti sa tam skor dostanu na uroven 2-3rocnych plienkacov. Viem ze ucelom zalozenia sukromnej skolky je aj zarobit ale tu je to normalne citit ze sa jedna len o biznis.

info_sovicka
8. dec 2015

Dakujeme za nazor a pripomienky. Radi privitame vsetky nove deticky a rodicov u nas na obhliadke, kde verime, ze sa presvedcite, ze to nie je pravda. Majitelka