Súkromná škôlka s jasličkami v Košiciach

katinkaaa
6. júl 2011

Ahojte maminky... 🙂 ...ak nahodou neviete kde so svojim babatkom od septembra...na ovrucskej ulici je sukromna materska skolka, ktora ponuka pokial viem najlacnejsie skolne pre jaslickarov....je tam este vela volnych miest, netreba riesit prihlasky, kazde babtko je vitane, moja malicka tam chodi uz od roka a pol, a svoju spokojnost neviem vyjadrit, Je to spojene s vyucbou anglickeho jazyka, hned v okoli skolky je krasny les, kde sa deticky vedia vybehat...ak mate zaujem o blizsie info, rada vam zodpoviem co budem vediet, ak nie mam priamo cislo na pani riaditelku...prajem pekny dnik 🙂

kralovstvo
11. júl 2011

poznám túto škôlku aj s jasličkami, moje obidve deti tam chodili a bola som veľmi spokojná. Myslím si, že to bolo prístupom vychovávateliek a učiteliek. Deti tam chodili veľmi radi. Aj keď tam možno nemajú najmodernejšie vybavenie, ale tá starostlivosť a málo detí / v jasliach do 10 detí/ nemožno ničím nahradiť. Viem, že tam v septembri zavádzajú rozšírený anglický jazyk, takže paráda.! Pekný deň

cervena_ciapocka
29. okt 2011

@kralovstvo koľko sa tam platí školné. Síce je ešte skoro, ale rada by som vedela aspoň orientačne čo sa platí v KE v súkromných škôlkach.