Súkromná škôlka Play school v Košiciach

ucitelkamc
9. mar 2014

Od aprila sa bude otvarat nova skolka PLAY SCHOOL v starom meste na kmetovej ulici(rodinny dom), budu v nej ucit ucitelky s vysokoskolskym vzdelanim a niekolko rocnou praxou. Deticky od 1-6 rokov su vitane. Výhodou skolky je uplne nove vybavenie skolky, sucastou je aj HAPPY GYM (telocvicna) ktora zabezpeci aktivnost dietatka aj v nepriaznivom pocasie. Pocet deticiek bude obmedzeny na 15 deti a tak bude zapezpeceny individualny pristup k dietatku a jeho potrebam. Tak ak sa rozhodujete kde sa o vasu ratolest naozaj dobre postaraju a vytvoria jej bohaty program nevahajte navstivit Sukromne MC PLAY SCHOOL 😎

sarav
19. mar 2014

A cena ?

ucitelkamc
autor
19. mar 2014

od 1 do 3 rokov je cena 250eur plus strava 50 eur na mesiac a od 3 do 6 rokov je 170 e plus strava 50 e 🙂 Hodinova starostlivost su 3 eura.

blossom412
30. máj 2014

300€ na mesiac za jasle? Trocha vela, za telocvicnu...to mame aj my v nasich jasliach a platime 230€...

ucitelkamc
autor
31. máj 2014

Cena je adekvatna k lokalite, prostrediu, cinnostiam, pedagogickemu personalu atd. a hlavne su dalsie jasle, ktore su este drahsie... Telocvicna je iba bonusom pre deticky, nie je to cena kvoli tomu, ze ju tam maju🙂 A chcela by som vediet, ktore jasle maju opateru aj spolu so stravou za 230 eur lebo take som este nepocula.

gabrielamiska
11. jún 2014

Za 230 nie sú v Košiciach ale za 250 so stravou áno na Razusovej a Gemerskej ulici

matkahelka
12. jún 2014

@ucitelkamc dobry den,mna by zaujimala ta hodinova starostlivost... treba sa vopred niekolko dni ohlasit,alebo ako to funguje... pytam sa,pretoze velakrat potrebujem v meste zariadit kopec veci, alebo si nakupit a s dcerkou nemam koho nechat,tak su vlacim so sebou vsade a je to o drzku- ja som nervozna, ona este viac,takze ta hodinova starostlivost by mi "zachranila zivot"... 🙂

ucitelkamc
autor
12. jún 2014

matkahelka Dobry den hodinu starostlivost ponukame tiez, a staci sa nahlasit den vopred, popripade ak nahle treba vieme zabezpecit aj tak opateru🙂 Hodina stoji 3 eura, a kludne zavolajte na 0911395592 a dohodneme sa🙂pekny den

maxim112
28. júl 2014

Poznam jasle aj školky ,kde je to lacnejšie a nič v zlom ale reklamu si robte inde, biznis je biznis ale nie tuna,sorry

peeto
11. aug 2014

@maxim112 tak si riadne ako dal komentár. :D :D trápne dosť. :D

peeto
11. aug 2014

nó tak náš malý tam bol dnes prvý deň a nevedel som ho odtiaľ dostať...všetko super. celú cestu domov mi náš Kubík rozprával že čo robili a tak. maximálne spokojný fakt. a vôbec to nieje drahé, keby niečo.

mravvcek
7. jún 2016

Dobry den. Neviete ci beru este deticky? Su rozdelene do akupin podla veku?

mravvcek
10. júl 2017

@ucitelkamc dobry den. Prosim vas beriete deticky? Da sa k vam zapisat?