Caute, navstevuje vase dietata tuto skolku? Rada by som tam dala nase dvojicky. Prosim o vase nazory, rady, odporucenia.....vdaka
ahojte,
ahoj silvinka....tiez tam mam syna a som max spokojna...velmi prijemny pristup uciteliek....vidno, ze to nerobia prvy den...maly je nadseny a nevyprava o nicom inom ako v skolke hento v skolke tamto 🙂)) ked vidim aky je spokojny nemozem byt nespokojna 🙂))
vrelo odporucam...
som velmi rada,ze su len pozitivne hodnotenia.....dufam,ze to tak bude aj o rok.....stale sa rozhodujeme,ci ich dame v januari,alebo v septembri,lebo je to slusna palka za dvojicky 😝
aj ja sa pridavam my sme uz tiez nastupili a som velmispokojna ....naozaj vrelo odporucam 🙂)
Školku pinguin absolutne NEODPORUČAM koli malym priestorom pre deti a o dvore ani nehovorim....pieskovisko 1x1meter,skoro žiadna tráva iba beton,okolie plne našich tmavšych spoluobčanov a personál?Bol vyhodeny z inej školky pre naspokojnost rodičov pristupu k detom...........
merlot ??? a mozes byt konkretna prosim ta ? to si neviem predstavit za co moze byt ucitelka vyhodena pre nespokojnost 😨 a ako to vlastne vies ? mala si tam deticky ?
aha, pozeram ze merlot ma 6 prispevkov 😀
didi ja som pocula samu chvalu na nich, boli aj na markize ... 🙂
caute, no myslim, ze merlot je od konkurencie 😀
Ahojte vsetci, velmi rada by som sa aj ja pripojila k teme.
Riaditelku a zaroven ucitelku Silvinku poznam velmi dobre a to od roku 2005, ked som dala svoje prve dieta do skolky DC Slniecko. Od zaciatku som bola s pani ucitelkou nadmieru spokojna, takze obavy z toho, ze by to casom mohlo ist dolu vodou nie su na mieste. Silvia sa venuje detom stale rovnako a celym srdcom. So Slnieckom som bola prve roky spokojna len kvoli ucitelkam a to Siske a Jarke (taktiez pracuje v BP Pinguin), ktore moje deti zboznovali. Ked sa rozhodla Silvia otvorit vlastnu skolku nevahala som ani sekundu. DC Slniecko stratilo vsetok lesk. Riaditelka tam deklaruje diplomy z vysokej skoly co vobec nie je pravda. Okrem ineho som tam omylom poslala platbu, ktoru mi ani po pol roku nevratila, takze sa sudime. BP Pinguin nie je pre 80 deti ale pre 25 a to znamena, ze priestory plne postacuju a detom poskytuju maximalne pohodlie a priestor na vychovu. Negativnu kritiku tu naozaj moze prezentovat len riaditelka DC Slniecko. Deti, ktore doteraz navstevovali a navstevuju BP Pinguin su maximalne spokojne a myslim, ze hovorim aj za vsetkych rodicov...............
ahojte baby, tak nasa do tejto skolky nastupuje od septembra..... pani riaditelka a ucitelka zaroven na nas s mm urobila velmi dobry dojem, miestnosti su krasne, dvor tiez postacuje a pokial viem, tie pieskoviska tam uz nie su, lebo sa robia nove.... v lete je tam aj bazen, smykalky, to detom staci 😉
a ak do toho priratam plavanie, lyzovanie, korculovanie, nocne spanie v skolke cez vikendy, opekacky, logopedicku, psychologicku, oslavy deticiek, vsetko v cene, nemam nad cim uvazovat.....
a to som sa rozhodovala o 6 sukromnych skolkach......
@merlot ak napises take zavazne obvinenia, mala by si ich mat aj podlozene, lebo toto su velmi vazne obvinenia..... 😠
Ahojte baby, dajte vediet nieco o tejto skolke ak v nej mate deticky. My by sme tiez radi dali tam, ale este pokukavam aj ine. Rada by som nejake skusenosti. Dakujem.
ahojte kocky, maly chodi do sukromnej skolky v podunajskych ale mame problem caste sople a kasel,,, dovtedy byval chodry raz do roka. nrada by som mu znicila sliznicu nosa spraymi ktore stale pouzivame a zaludok sirupmi proti kaslu. ako je to v Pinguin s chorobnostou? maly naozaj nebyval nikdy chory len odkedy je tam. inak skolku ma rad, naucil sa tam vela, je spolocnsky, hravy, nerobi detom zle ... dakujem za vsetky nazory na pinguin
skus pozriet do tejto temy je tam o skolke pisane
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...