Ahojte, mate niekto skusenost s touto skolkou? Hladala som nejake hodnotenia od mamiciek, ale nic moc som nenasla. Ak tam mate alebo mali ste dieta, napiste...
Vážená pani,
nedá mi nezareagovať na vaše klamstvá 😠 . V prvom rade, nikto Vás z ničoho neobvinil. Leušku prezrela naša pani doktorka so záverom nález na prieduškách a v ušku. Mala celodenný neutíchajúci kašeľ. Ja stále vravím rodičom, aby dieťa preliečili nie z ohľadom na ostatné deti (aj keď vám by sa určite tiež nepáčilo, keby iné dieťa v rovnakom zdravotnom stave chodilo do škôlky) ale hlavne v záujme dieťaťa. Program v našej škôlke je športovo zameraný a náročný počas celého dňa a unavené a oslabené dieť nemôže participovať na programe ak nevládze ani udržať pozornosť ani sa tešiť. Je smutné, že nás obviníte z toho, že sme vám zjavne choré dieťa nevzali do škôlky ako vďaku za to, že sme Vám malú opakovane vzali do škôlky pred siedmou a po pol šiestej. Veľmi sa snažíme o to, aby naše deti a tým aj rodičia boli spokojní .... nie každému ale môžme vyhovieť .. vy patríte medzi nich .... my máme plnú škôlku spokojných detí a tešíme sa na každého, kto je ochotný dodrziavať dohodnuté pravidlá. Som rada , že sa Leuške darí. Prajeme pekný deň.
Dobrý večer,
rada by som videla to potvrdenie od Vašej lekárky . A to obvinenie od inej maminy, a následne Vaše obvinenie nebude výmysel, kedže ste mi to sama povedala . Nemám problém doniesť vyjadrenie našej doktorky, ako to teda bolo. Momentálne chápem Vaše vyjadrenie, že nepadlo žiadne obvinenie, kedže pre súkromnú škôlku je dôležitá reklama, ale ja nemám záujem si niečo také vymýšľať, kedže ja som nemala problém s Vašou škôlkou, a Lea stále spomína na škôlku (do spomínaného dňa). Chyba nastala v komunikácií, a v interpretácií. A to sa dalo riešiť normálne, nie tak ako to bolo.
A dúfam, že sa Vám darí. Lei sa darí veľmi dobre dakujem za opýtanie 😉
Mencelová
@nadben mozem sa opytat? vy mate v skôlke vlastnu ORL lekarku? Lebo jednoznacny zaver, ze dieta ma nalez v uchu môže potvrdiť iba ten, čo sa tam vie pozrieť.. A dalsia vec co sa teda mne osobne nepaci, je to, že vasu byvalu klientku ste oslovili menom, napriek tomu, ze tu figuruje pod nickom. Zato vase meno nepozname... 😒 Ostatne hodnotit nejdem a ani nechcem, kedze mi k vam dieta nechodi.
moj syn tam chodi uz vyse roka a nikdy nebol problem s nicim. dakujem uzasnym empatickym ucitelkam,ze bol aj v skole v 1,5 roku bez plienok. nosi domov nove basnicky, pesnicky, velmi sa na vsetko tesi.
a co sa tyka zdravia, tak pokial viem, robia aj rozbory a u neho raz nasli rozspirene kmene istych bakterii, na ktore sme ho preliecili a bolo dobre.
kazodpane gregor nebol tuto zimu ani raz chory a to tam chodi kazdy den.
urcite sa tam chystam dat aj druheho syna...co clovek, to nazor...
Moja dcera chodi do tejto skolky uz rok a zatial sme nemali ziaden problem. Chora nebola vobec. V skolke sa snazia stale nieco vylepsit, a ucitelky boli napomocne aj pri jej odplienkovani.
Moja dcera chodila do tejto skolky viac ako rok, potom sme isli do statnej, bohuzial z financnych dovodov. Hypoteka, poznate to.
Dcera mala rada pani ucitelky, boli mile a velmi ustretove. Chodi tam doktorka, psychologicka, maju biolampu a zameriavaju sa na dobru stravu. Moja dcera sa tam naucila jest zeleninu. Mne sa ju doma nikdy nepodarilo ju presvedcit.
Ahojte, chcela by som sa spytat, kolko stoji tato skolka Happy Kid?
Ahoj, moja malá tam chodila tri mesiace, a zhrniem to takto: Učiteľky až na jednu dobre. Zažila som jednu, ktorá vedela byť nepríjemná.... Ale ku deťom je vcelku fajn.
Strava tiež fajn.
Ale jedna vec ma napajedila. Malá bola chorá viac ako je normálne, a jedna matka ma obvinila, že Lea doniesla do škôlky zápal stredného ucha !!!!
Popritom mala nemala v uchu žiadny zápal. Bola som sklamaná aj z reakcie riaditeľky, dala jej zapravdu.
Ešte v ten deň ako sa to stalo som bola u doktorky: Povedala mi že uška má v poriadku, jedine čo tak mala sopel, tak som s malou zostala doma. Zašla som osobne do škôlky oznámiť to,
a pani riaditeľka mi vysvetľovala, že dieťa musí byť prijaté zdravé bez soplov. Uznala som to a v tom v pozadí jedno dieťa zakašlalo ako cholerik, ja som pozrela na ňu, že či je normálna.
Vošla som dnu, zobrala veci malej, a viac som tam nešla.
Ako bonus: Oni Ti odpustia dva týždne z platby, ale neviem v ktorom roku.
Výpovednú lehotu maju mesiac, kedže oni chceli odo mňa dalšiu platbu,
povedala som im, že samozrejme, ale celý ten mesiac tam bude chodiť.
Zaráža ma, že Lea chodí teraz do štátnej a od septembra nebola chorá, u nich sme za tri mesiace boli
skôr doma ako v škôlke a ešte som im za tých pár dní platila 330 eur.
Nikdy viac 😠