mate prosim niekto nejaky dobry typ na sukromnu skolku v petrzalke? 😉
dakujem za typ, idem si to checknut na nete 🙂
@miroslavaskodova v sade janka krala otvorili tento rok skolku starlets. Neviem odkedy chces dat dietatko - ja som teraz pochodila viacero v petrzalke, nakolko musim dat syna od januara a nakoniec som sa rozhodla pre starlets
@miroslavaskodova inak super meno ma briliantstar - ale ta je anglicka
berlitz je oproti aucafe a ta nova briliantstar v leberfingeri
@luliu ako to vycudza financne? myslimtu starlets skolku
@babulina no, neviem o tom zeby ich stahovali ale moze byt - mam tam znamu - myslim v berlitzi, tak sa spytam... briliantstar je normalna anglicka skolka s jazykom anglickym a nie je v leberfingeri😉 ona je v starej komunistickej skolke na vavilovovej...
pozerala som si teraz stranku tej starlets - to vyzera ako malinka zacinajuca skolka kde je jeden lektor anglicky, inak klasika slovenska. trosku divne mi pride ze garantuju prijatie bez skusok do skoly pre mimoriadne talentovane deti, hm...
A viete mi poradit aj nejaku kvalitnu matersku skolku v okoli polusu?
Dobrý deň, som zriaďovateľka škôlky Starlets. Sme nová škôlka v priestoroch v ktorých bol predtým Berlítz. Ide o škôlku rodinného typu s garantovaným malým počtom deti a dôrazom na všestranný, nielen jazykový rozvoj deti, zdravou stravou, a láskavým, rodinným prístupom k deťom. Radi vás u nás privítame na návšteve. Rovnako rada odpoviem na všetky vaše otázky.
Prosím Vás aspoň približne cenník?
Dobrý deň dámy 🙂
viete mi prosim poradit nejaku dobru sukromnu skolku v ruzinove....nasiel som na nete nieco taketo https://www.facebook.com/cablkova ci nahodou nejaka mate skusenost 🙂
NOVOROČNÁ AKCIA ŠKôLKY HVIEZDIČKY v Petržalke na Viedenskej ceste (objekt Leberfinger), s vlastnou záhradou, ihriskom a priamym vstupo do parku - zamestnané mamičky detí od 2 do 3 rokov s flexi pracovnou dobou, môžete k nám dať dieťatko na 10 ľubovoľných dní v mesiaci a budete to mať úplne zadarmo. Pomôžeme Vám vybaviť príspevok na opatrovanie a dáme Vám zľavu z poplatku. Máme 3 voľné miesta pre FLEXI detičky, informácie na http://www.hviezdicky.sk/cennik/
Tešíme sa na Vás!
@stuzi cenník máme na www.hviezdicky.sk
dc krtko, Hanka tam chodila viac 3,5 roka.