Ahojte. Veľmi váham akú škôlku pre dcérku vybrať aby bola čo najspokojnejsia a aby tam hlavne rada chodila.
Na výber sú dve škôlky
1. Prvá škôlka malička škôlka s najlepšími recenziami ale čo mi dosť vadí je to,že v škôlke je spolu 32 deti v dosť malom priestore. Sú tam dve triedy a trieda pre väčšie deti je priechodná. Dcérka by bola v tej triede pre menšie deti.
2. Škôlka číslo 2 je menšia s 15 detičkami.
V oboch škôlkach sa vyučuje aj anglicky jazyk. A obe su v rodinných domoch.
Neviem sa vôbec rozhodnúť čo je lepšie, či viacej deti alebo menej deti. Je mi jasne,ze tam niesu nonstop zatvorené a ze majú aj program vonku a podobne.
Ktorú by si vybrala ty ?
Dakujem za rady 🙂
Ja určite menšiu - väčšia flexibilita, skôr sa dohodneš, väčšia šanca na individuálny prístup v prípade potreby a menej prispôsobovania sa väčšine.
treba vziať dieťa a aby si vybralo kde sa cíti lepšie....minimálne vonkajšie priestory s dieťaťom pozrieť.....osobne by som volila tú čo je bližšie k bydlisku......AJ nie je dôležitý, dôležité je, aké učiteľky dieťa dostane.....naša v súkromnej škôlke najlepšie dieťa na svete, nikdy neplakala,nikdy nerobila zle...po preradení do štátnej z nej bolo uplne iné dieťa - nešťastná, robila zle deťom, nechcela tam chodiť....ťažko si zvykala...minulý rok sme ju preradili znovu do inej(tiež štátnej) a tam je tiež spokojná.....je to škôlka s 2triedami, čiže trieda najmenších a stredný a predškoláci sú v druhej triede....keď veľa detí chýba, sú spolu v triede a rovnako na dvore sa spolu hrávajú...našej to vyhovuje, inklinuje skôr k väčším deťom a tie staršie deti tie mladšie ťahajú.... našej v tej prvej štátnej škôlke vadila jedna z učiteliek, ventilovala si to ako vedela,,,trvalo ale niekolko mesiacov kým si tam zvykla
zaujímala by som sa u rodičov detí, ktoré tieto škôlky navštevujú, ako sú ich deti spokojné, aké sú tam učiteľky, to by bolo pre mňa prvoradé, všetky krúžky aj angličtina sú dieťaťu na dve veci, ak má z učiteľky stres.
Väčšiu, ak bude vela deti chorych a chybat naraz, iba ich zlucia a zbytocne nezavru