Ahojte maminky, mam s dcerkou mensi problem, ci ako to nazvat. Velmi rada chodila do skolky, dokonca aj cez tie 2dni prazdnin som ju tam musela dat, co nechcela zostat doma. Potom zostala 2t doma co prechladla a nato sme boli po skoro 6m u mojho brata pozriet a gratulovat synovcovi. Od utorku bola opat v skolke,ale vo stvrtok plakala za mnou a v piatok tiez,dokonca chcela ist na obed domov. Podotykam, ze skolku zboznovala. Vsimla som si, ze po navsteve brata vravela vulgarne-co mam tazke srdce na nich ako oni maju postoj k vychove ich deti, no ich mladsi v januari bude mat 6r. strasne hresi a moja mala zacala daco v detskej brblat..pocuvam a do pici...reku co to Viki? Rozplakala sa, ze uz to nepovie..nato zacala bohatstvo..a opat sa rozplakala..dnes mi povedala omylom manka a hned sa spamatala..a ze mamicka..no to je jedna vec co sa zmenilo, a druhe je, ze nechce viac do skolky..az plakala aby som ju tam viac nedavala, ze chce byt so mnou, max ze na obed by isla domov, ze sa jej tam nepaci..
3dni boli ok a posledne plakala..nech robim co robim, bud mi povie, ze jej jedna spoluziacka robi zle, potom ze si ju jeden spoluziak nevsima(laska???) A dalej sa mi dnes skoro pocikala ked som uspavala maleho,co plakala,ze sa boji ist na wc..bolo13h..takze tma nebola..zacala sa divno chovat a bat a ja neviem preco...rozmyslam,ze navstivim detskeho psychologa, ci nezisti viac, no mne sa nedari z nej nic dostat. Ucitelka si nic nevsimla. Ci jej nezacalo vadit aj to,ze chodi s 5-6r detmi do triedy a posledne 2dni ako boli prazdniny bola v triede 2-3r a sa jej tam viac pacilo...
som uz z nej zmatena a ked som deti uspavala tak som si riadne poplakala od zufalstva..inak je bystra, len sa velmi zmenila..zacala aj kopirovat spravanie inych, maznat sa ako jedna spoluziacka, a popritom mi posle srdiecko a povie ako velmi ma lubi, a ja sa idem zblaznit,lebo neviem co s nou je..vidim, ze je nieco ine...mate dake skusenosti s niecim podobnym?
Mozno v skolke zahresila a ucitelky ju potrestali nejako... Moze byt za tym kadeco...
@00matula skor jej vadi to, ze chodi so starsimi detmi. Zrejme tam aj je niekto, kto zneuziva, ze je od nich mladsia a robi jej zle. Dalsia vec je, ze tie vyrazy moze mat kludne zo skolky. Pochybujem, zeby ju jedna navsteva u brata tak zmenila. Najskor to bude tymi starsimi detmi. Nemozes ju preradit do inej triedy?
@00matula ja si myslím, že ten synovec ju medzi učením nadávok niečím riadne vystrašil. Keď čítam Váš problém, tak mám ozaj pocit, že ten spratek jej niečo nabulikal o škôlke tipu: "Bývajú tam bubulaci", "uvidíš, raz ťa tam mamka nechá", "príde ujo a ukradne ťa". Moja rada: spravte si pekný pol deň iba s dcérkou, vezmite ju do kina, na nákupy, na koláčik, vy sa jej s niečím "tajným" zdôverte a potom postupne sa jej popýtajte (NENÁPADKO!!) Prečo nemá rada škôlku, či sa niečoho boji, či jej nejakú hlúposť nepovedal bratranec. Držím Vám veľmi palce!!!!
suhlasim s @gladiola, ze najskor jej nieco nataral o skolke. Nas synovec (6,5r) tiez mojej malej na cintorine na dusicky zacal rozpravat take bludy, ze som ho musela normalne fyzicky od nej odtiahnut, lebo si nedal povedat...
A podobne ako tvoja mala aj moja (3,5r) vymysla, ked niekde nechce byt, alebo ma s tym nejaky problem, ze ju chlapcek potiahol, ze sa tety boji a pritom viem, ze to nie je tak, ale ze za tym je nieco ine...
@sjuzi nieee...ona doteraz nikdy nehresila, doma nehresime, obcas mojmu vyleti z huby daco, ale toto bolo vyslovene po navsteve brata..keby si pocula ako ten ich maly rozprava..aj nasi su z neho zhrozeny, ze pokial sme neprisli, tak uz mu mali chut dat po zadku..len sa nechcu montovat do vychovy..moj brat ma 2 deti, starsi (13)je postihnuty a toho mladsieho(6) rozmaznava, necha si od neho skakat po hlave- maly mu nadava do vyjeba..ncov, kk..tov a pod hnusne nadavky, co mne sa az chlpy jezia..ked sme prisli, tak skrotol..este vlani mi mama vravela, ze maly vie super sklonovat, dedo je k o k o t a babka je k o k o t k a aj pre toto tam nechodievam, bola som naposledy v juny a teraz, no ako z retaze utrhnuty
ona by tazko v skolke daco povedala to uz by som vedela...ale dnes mi povedala, ze nechce chodit do skolky pre to, ze deti sa s nou nehraju.. ona je este s dalsimi 3mi detmi co maju 4r v predskolskej medzi 5-6r a starsi napr musia robit slabikar a kedze ona este len od septembra nastupila, tak sa chce hrat...tam je ten pes zakopany.. dnes mi povedala co sa deje
@sharlotta
@mmmj
@gladiola dnes som s nou hodila rec, ma jeden z lepsich dni, trochu sa ukludnila, uz nieje tak uplakana a zduta ako vcera, a vravela mi, ze deti sa s nou nechcu hrat- musia sa ucit a ona sa chce hrat a ze chce ist do vedlajsej triedy, tak ako spominala @sharlotta- inak v zo skolky mi priniesla jedno slovicko - cicinka, na to som aj zabudla...🙂 to mala od spoluziacky, ale tie ostatne vyrazy ma od bratranca..ten vravi horsie ako chlapi v krcme.. 😠 😖 ..a mame on hovori manka, a mala vcera malemu nasmu daco vysvetluje a ze ved manka, teda mamicka ....tak preto viem, odkial to ma
@gladiola inak som sa jej aj pytala, co jej nataral, a ze nic, len pro bratovy skakali a strielali a bili ho.. ( bracho uz mal co tyo popyte, tak sa nechal tlct ) no nebudem riesit tu jeho vychovu, lebo to je ina psychiatria.. 😒
Ale vdaka babulky za podporu, a inspiraciu, kde hladat problem, len sa teraz modlim, aby sa dalo prehodit tu nasu malu do triedy 4-5 r...alebo nech ju ucitelky viac dako zamestnaju...
otocenie o 360 stupnov? No tak to je zase v pohode, nie mamicka? Nechcela si nahodou napisat 180?