Štátne škôlky v Ružinove - Západná, Stálicova a Šťastná v Prievoze porovnanie a skúsenosti

alexandrase
29. okt 2019

Ahojte mamicky, byvame na Ostredkoch a chcem sa opytat na Vase skusenosti so skolkami Zapadna a Stalicova. Zaujima ma hlavne adaptacny proces a pristup uciteliek. Ja mam skor tiche a introvertne dieta, a pocula som rozne nazory na skolky. Jedna znama na Stalicovu nadavala, dalsia tam ma uz druhe dieta a v pohode. To iste skolka Zapadna. Zaujima ma hlavne prvy rok v skolke. Ako sa spravali ucitelky k malym detickam, ci ich tisili ked plakali za mamou, pomahali im, alebo to bolo len take " deti - stado - krdel" ucte sa jeden od druheho. Ked places, vyplac sa a prejde ta to a pod.
Dostala som vynikajuce referencie na skolku Stastik na Stastnej ulici, co mame daleko, ale pre pokoj v dusi a klud drobca v pohode dochadzanie obetujem.
Dakujem za akukolvek spatnu vazbu

jasmina78
15. feb 2020

ono celé to ani nie je o škôlke ako takej,lebo každá trieda má dve učiteľky, ak natrafíte na typ učiteľky ala xantipa,ktorú práca nebaví, vaše dieťa sa tam bude cítiť stratené,v druhej triede môžu byť p.uč. milé, vychádzajúce v ústrety povahám detí, takže....ťažko súdiť