Ahojte maminy. Rada by som si podala prihlasku do statnej skolky v Ruzinove, nakolko tam mame trvaly pobyt. Moj syn bude mat v Juny 2016 tri roky, takze minimalne sa chcem o to pokusit.
Moja prva otazka je, s ktorou skolkou mate POZITIVNU SKUSENOSTI? Na nete nie je mozne najst nijak ucele informacie a z web stranok je to necitatelne 🙂
Mojou dalsou otazkou je, KOLKO PRIHLASOK je mozne poslat? Citala som niekde na forach, ze je mozne aj viacero ( dve a viac) a riaditelky duplicitne prihlasky vyhodia. To ale znamena, ze mi ho potom mozu zobrat do tej, ktoru som mala ako nahradnu?
Chodilli ste aj na nejake obhliadky tych skolok? Ci co je zvykom? Osobna navsteva riaditelky?
Ahoj na žiadnu obhliadku som nesla považujem to za zbytočne nakoľko som bola šťastná ze mi ju vobec niekde vzali. Dala som si 2 prihlášky ale neuvádza sa ktore je hlavná a ktorá náhradná, proste dve rovnocenne prihlášky.kazda šťatna musí spĺňať zo zákona normy a aj tak vela zavisí od učiteliek. Ked su výborne ucitelky skolka moze byt hocijaká štátna a zase môžes mat najlepšiu skoku ale nie najlepsie ucitelky.
Dakujem Vam. A mate s niektorou skolkou aj konkretne pozitivnu pripadne negativnu skusenost?
No netusim kde sa dava "poradie" skolok kt.je pre nas prvotna a kt.su nahradne. Mna by zaujimala skusenosr s : 1. Zapadna. 2. Stalicova. 3. Exnarova. Vopred dakujem.
No ja osobnu skusenost teda nemam, ale pocula som dobre na Stalicovu a zle na Exnarovu. Ale hovorim, nie vlastna skusenost. Mohli by si ozvat maminy, co maju deti v Statnej skolke Ruzinov
Ja mám 2 známe ktorych deti chodia na Exnarovu a veľmi si chvália, z týchto troch škôlok čo ste vyššie uvádzali je vraj práve Exnarovu najsuper, môj malý bude mať v novembri 2016 tri roky a podali sme prihlášky na Západnú a Stalicovu, o Západnej máme tiež dobre referencie, len o tej Stalicovu nič nevieme. Ale inak rovno mi povedali že ako novembrový nemá šancu môj syn...
Mate niekto dieta v skolke na Gemerskej?Ake mate skusenosti?Vdaka.
@karamelkax pridávam skúsenosť, dcéra chodí na Exnárovu a mám veľmi dobré skúsenosti, veľmi príjemná riaditeľka aj učiteľky, berú aj deti s diétnym obmedzením, moja má histamínovú intoleranciu a nosím jej jedlo, vychádzajú mi v ústrety maximálne, vedúca jedálne je diétna sestra, takže paráda
čo sa týka výučby, idú presne podľa programu a fakt preberajú s deťmi všetko čo treba, každý mesiac niekoľko aktivít, výlety, divadielka, súťaže (spev, básnička, športy...)...moja dcéra si to tam normálne užíva🙂 majú v triedach elektronické tabule a aj s nimi pracujú, plus kopec didaktických pomôcok ako sú Mini Luk, Logiko atď.
v areáli plnom stromov majú aj trampolínu, vežičku a kopec dopravných prostriedkov, ktoré neustále dopĺňajú
tak ak máte baby otázky, pýtajte sa🙂
Maminky,neni tu nahodou niekto,cie deti chodia alebo su prijati na ms Medzilaborecka a chceli by to vymenit s nami na MS Stalicova 2?
@karamelkax dobry den, ako to pred rokom dopadlo? Vzali Vam synceka do niektorej zo skolok? Pripadne od januara? Tento rok budeme riesit podobnu situaciu, dcerka bude mat 3 roky v oktobri. Dakujem
@zabinkalenka Napísala som vám správu.
Ahojte mate prosim niekto skusenost so STATNYMI skolkami v ruzinove konkretne aktualne VELEHRADKSA BUDOVATELSKA MILETICIVA PRESOVSKA HABURSKA MEDZILABORECKA dakujem velmi pekne ide mi len o ucitelky a pristup...ostatne az tak neriesim...dakujem za akekolvek skusenosti a rady tipy
@dadakiri podat mozes,kolko chces,ony sa potom stretnu a rozhodnu.
Ja som davala len tu po okoli.
No marcoveho syna mi nevzali. Az o rok,aj to ledva. Malu nam zobrali tiez az od septembra,hoci v marci dovrsila 3roky,musela do sukromnrj na ten cas...
Na obhliadky som nechodila. Boli sme.vobec radi,ze ho aspon o rok vzali do nasej spadovej.
Jedine pri sukromnej som si bola dve najblizsie pozriet,lebo tu si vyberam a rozhodujem ja. V statnej rozhoduje riaditelka.
A mozes si napisat poradie skolok.