Správanie skoro 3-ročného dieťaťa

9. jún 2024

ahojte idem si po radu ako riešiť situácie od skúsenejších mám a vôbec či to je normálne 🤣 Napr idem s malým do jednoty a tam zbada malé dievčatko v jeho veku zoberie si ten malý košik ako ma aj ona. A idú spolu dovnútra no a mňa malý začne odstrkovať behá len za dievčatkom a ona sa pozerá nechápavo že čo mu je🤣nemôžem si nakúpiť lebo on len za dievčatkom. Keď ho zoberiem preč a vysvetlujem 1000x ze mama si potrebuje nakúpiť a že musí chodiť so mnou tak vresky na celý obchod a odchadzame lebo sa nevie ukľudniť. Potom na ihrisku odchádza nejake dieťa už domov a môj malý vresky lebo ide preč. Nedá sa ukľudniť. Na ulici zbadá dieťa beži k nemu a chce sa s ním naháňať a hrať a potom odmieta isť našou trasou proste som vždy odpísaná.

autor
9. jún 2024

Aj včera boli sme na ihrisku a nechcel ist domov odchadzali sme z vreskom a trepaním sa na rukách zase lebo mal tam kamoša kt mal psíka aj vošiel s ním do bytovky a vôbec som ho ja nezaújmala či idem za nim alebo nie.

pribinak
9. jún 2024

Nič cudne, proste si pyta detskú spoločnosť. Chce byt s rovesníkmi, rozvíjať kooperáciu a hru .

3 ročný estw nedokáže sformulovať mama ja sa s tebou nudim, nedavas mi nove podnety a potrebujem rovesnika na rozvoj kooperácie a hry a tak vrieska a reve

basulaak
9. jún 2024

Ano aj moj 3 rocny to iste. Stale chodi k plotu k susedom a ukazuje mi ze sa tam chce ist hrat a hovori pritom: Deticky, deticky! A ani za toho boha mu vysvetlit ze tam stale nemozme oxidovat. 😅 v 3 rokoch uz proste ine deti su pre nich zabava.

jazula
9. jún 2024

Partiu rovesníkov jednoducho nenahradíš a očividne máš spoločenské dieťa. Už potrebuje do kolektívu. Máme také 3r doma 😁. Najspokojnejšia je po dni v škôlke, len o kamošoch rozpráva.

zuz987123
9. jún 2024

Aj moja to robila.. Teraz má 3,5 roka. Stále behá za deťmi, ale už si dá aspoň vysvetliť kde sú hranice 😂