Ahojte maminky, syn bude končiť posledný ročník v MŠ a teda najprv sme mali kupovať spoločný dar pre p.učiteľky ale nakoniec kazdy zvlášť budeme ale ja vôbec neviem čo kúpiť takto sama aby to nebolo malo ani vela. Ďakujem za každú radu
Kvety a napr sadu nejakých lepších čajov, alebo ak vieš akú kávu učiteľky pijú, tak kávu
Nekupuj žiadne lapace prachu, najlepšie sú darčeky čo sa zjedia, alebo vypijú
Kvety + Vždy dávam darcekovu kartu DM. Tam si každá žena niečo vyberie. Žiadne “suveníry”, takých maju učiteľky stovky.
Aj kvalitná bonboniéra určite poteší 😁
@romanka06 ak sa cestou neroztopí 😀
@nique za kolko €? Urcite žiadny lapac prachu nechcem to viem ze je zbytočne ved toho by mali veľmi vela za tie roky
30€. Ale 20€ je podľa mňa fajn.
Kvety vždy dávame na cintorín
Kvety, cokolada, vino, ja som chcela kupovat mydlo + krem z yves rocher ale nakonec sme dali spolocny darcek - wellness.
@lauriik toto je inak najlepšie vie sa nato viac rodičov poskladať a lepšie sa to využije ale tak ked sa nevedia rodičia dohodnut co narobím 😏
My sme kúpili kvety. Nikto nič neplánoval hromadne, ani nikto nič neriešil, že plánuje kúpiť, mne to bolo také divné, že nič, len dovidenia poviem, tak som kúpila obom učiteľkám aspoň kyticu.