ahojte maminy, ake mate skusenosti s tou skolkou resp s touto specialnou triedou pre dieteticke poruchy. Ja som sa dneska dozvedela v normalnej skolke kt mame pod domom ze mi dceru nevezmi pokial je na bezlaktozovej stravy a odkazali ma na tuto skolku resp triedu. Znie mi to strasne cudne ze mam dat dceru do specialnej triedy pokial ma cisto problem iba so stravou. Po telefone sa mi zdali dotycna pani ucitelka z pifflovej velmi mila, ale rada by som mala aj odozvu od rodicov.
zevraj je to super skolka a chodia tam normalne deti, len s upravenou stravou. nam nastastie vysli v ustrety a chodime do normalnej skolky, maly ma intoleranciu laktozy
v kazdom pripade by som sa tam isla pozriet
babulina sestriny synovia tam chodili ale do normalnej triedy nie pre deti s dietou a podla mna je to dobra skolka
janka, to je super ze vam vysli v ustrety a my mame presne to iste co vy, davas malemu vlastnu stravu alebo varia speci pre neho? este tak zo zvedavosti kam chodi maly do skolky?
nevaria speci, len mu daju namiesto obeda chlebik (polievky vacsinou moze), mliecko-malinovka, maslo-nosime, pomazanky-maslo. chodi na Iljusinovu. zistili sm to az ked ho zobrali do skolky
no tak to je super, lebo to je presne skolka kam chcem dat malu, teda jedna z alternativ, to je super ze uz maju skusenost s takymto drobcom, mne zatial malu odmietli na sevcenkovej, v pondelok som chcel ist za riaditelkou na iljusinke tak uvidime, ale dodala si mi nadej ze by to nejako islo, dakujem dakujem
babulina, ako si dopadla?
riaditelku som tam nenasla, lebo ma choreho otca tak bezala za nim do nemocnice, ale jedna z uciteliek sa mi celkom venovala, tak mi povedala ze maju asi dve deti bezlaktozove ale neni si ista - ale vlastne jeden drobcek je isty ten je tvoj janka 😉 - takze by to nemal byt problem, len maju deti iba od troch rokov, takze ninku by najskor zobrali az v aprili co mi az tak neprekaza, a ze neni problem ani to ze budem na MD a ze by chodila iba na 4hod, ze maju viacero takych deticiek, takze vlastne dobre sme dopadli, ze si mam este zavolat a riaditelka mi povie viac, prihlaska klasika 1 - 31marec odovzdat, tak uz len cakat 🙂
Aj my uvazujeme nad touto skolkou lebo tam vedla chodime do jasli...neviete ako to tam chodi cez velke letne prazdniny??? dakujem!
brusko a do normalnej triedy alebo tejto speci?
My do normalnej...
Budem vediet viac o tejto skolke lebo kolegynin brat tam mal syna,tak sa popyta a dam vediet...
boli sme sa dneska pozriet v skolke - bola som velmi milo prekvapena ako dobre a pekne vyzera - plastove okna, vonku krasne nove ihrisko, vnutri vymalovane aj som trosku ponakukovala do ostatnych miestnosti okrem jedalne sa mi zdalo vsetko novucicke peknucke, jedalen mi hodne pripominala moje skolkarske casy ale ved tam travia minimum casu a podstatna je i tak strava
prihlasky od 1 -31marca oficialne sa podavaju, k prihlaske treba pridat potvrdenie od odborneho lekara a nesmie to byt starsie ako mesiac, deti kazdym rokom pribuda aj do tejto speci triedy ale snazia sa umiestnit vsetky, cim starsie dieta prihlasite tym vacsia sanca ale ved to je vsade tak
ahojte, ide niekto do tejto skolky vo stvrtok? 🙂
ahojte mamicky.ja pracujem v mš pifflova kde je diabeticka trieda.ked chcete nieco vediet pytajte sa.
moja dcerka adrianka chodila do tejto skolky od dvoch rokov.... do dnesneho dna a to ma osem rokov, na tuto skolku spomina ako na jednu velmi dobru, kde suvelmi laskave a mile pani ucitelky...najme pani uctielky beatka a ruzenka...tato skolka je jedna s najlepsich, ake existuju
@katyka10
ahoj, Ty pracuješ na Pifflovej v MŠ? A prečo prosím Ta hovoríš, že je to diabetická trieda, ked tam majú ich troch diabetikov a viacerých nechcú prijať a dozvedela som sa, že aj tých troch chudákov sa chcú zbaviť pretože nebudú mať pre nich zdravotnú sestru. Hlavná vec, že pani riaditeľka v médiach a naposledy v reflexe vyhlasovala, akú má ona úžasnú diabetickú triedu a teraz sa ich chce zbaviť. A ešte to nie je diabetická trieda, ale trieda kde uprednostnuje deti iba s poruchami výživy. Tak neviem aký máš Ty na to názor?
A pre ostatné mamičky odkaz: od viacerých som počula, že to nie je až také úžasné ako sa na prvý pohľad zdá. Zdanie klame "bohužiaľ"
A ešte ľutujem tie chúdatká diabetické deti kam teraz pôjdu ? A ich maminy čo dajú výpovede a z čoho budú žiť?
ahojte, viete niekto, kedy sa nastupuje na Pifflovu? este pred prazdninami mi pani ucitelka povedala, ze 2.9., len ci sa nieco nezmenilo....dakujem 🙂
@jahodka11 na www.klucik.sk je ako kontaktna adresa je uvedena Fedinova č. 7, preto som z toho zmätena, ale ak to funguje, tak je to skvele🙂 a ste tam spokojní?
nikomu tam nechodi drobec? 😕