Špeciálna materská škola v Pezinku

mummy01
27. mar 2012

Ahojte,hladam mamicky ktore maju skusenosti s touto skolkou.Boli ste spokojne?Ako to v takejto skolke chodi?
Vdaka za kazde info.

magimary
27. mar 2012

@mummy01 ide ti tam niektoré z detí?
ja som sa bola v tej škôlke dosť podrobne popozerať,
mne tam bude od septembra chodiť synček, tak dúfam, že tam bude fajn...
ale to, čo som tam videla na tej "exkurzii" ma veľmi oslovilo a dalo mi to nádej, že náš autík bude v dobrých rukách veľmi milých a šikovných odborníčiek-p.učiteliek...

mummy01
autor
27. mar 2012

ja hladam skolku pre synceka,ma ojedinele gen.ochorenie,mentalne je zdravy.Zial ho ale kvoli zdrav.stavu nemozem dat do beznej skolky,tak hladam ine moznosti lebo ho nechcem separovat,chcem aby bol medzi detmi.Uz som komunikovala s podobnou skolkou v Ba ale mam to tam daleko,sme od Senca a tuto skolku som nahodou pred chvilou nasla 😀 A je v Modre ci v Pezinku?

mummy01
autor
27. mar 2012

@magimary 😉

magimary
27. mar 2012

@mummy01 v Pezinku 🙂

mummy01
autor
27. mar 2012

no je to blizsie ako Ba 🙂 Skusim tam zavolat a hadam to pojdem aj omrknut.

magimary
27. mar 2012

@mummy01 určite je... a najmä pozitíva sú v tom, že je tam "mikrokolektív" (riaditeľ nevezme viac, ako 6 detí) a fakt šikovné baby... ale je tam len poldenná prevádzka, čo je dosť veľké mínus (aspoň podľa mňa),
nuž ale človek musí byť rád, že vôbec je... (táto škôlka)

mummy01
autor
27. mar 2012

vdaka za info 🙂 skoda ze len na pol dna,ale tak lepsie ako nic.Ale na stranke maju pisanu aj celodennu starostlivost,ale tak zavolam tam.Len neviem ci mi ho vezmu este tento rok,lebo on ma 3r az 1.1.2013.

magimary
27. mar 2012

@mummy01 myslím, že tento rok ho ešte nevezmú...
mne nechceli vziať malého a 3 roky mal minulý rok 😒
a na stránke toho majú viac, ale nie všetko je aktuálne...
mňa tam napríklad zaujal ten diagnostický pobyt, čo tam majú (z mnohých dôvodov),
ale že ten vôbec nerealizujú ...čo je škoda...

mummy01
autor
27. mar 2012

@magimary aha,tak to je skoda.

magimary
27. mar 2012

@mummy01 ale, tak či onak -najlepšie je opýtať sa priamo tam...
aspoň si vás zaevidujú a budú vás informovať, ak by im ostalo nečakane nejaké miesto voľné a pod.

mummy01
autor
27. mar 2012

@magimary zajtra tam volam