Myslíte že zavrú škôlky a školy. Keby áno tak neviem čo budem robiť. Nemám nikoho kdo by mi pomohol s deťmi. Pracujem na plný úväzok a tiež manžel. A pochybujem že by zase bolo očr. Proste mám z toho strach
Keď sa opäť zavrú školské zariadenia,tak v tom prípade bude musieť byť OCR
nezavrú...ak niekde zavrú tak len na krátky čas a lokálne.... Skôr nechajú doma stredné školy a druhý stupeň - aby nemuseli platiť pandemické OČR... čo je logické, však kde brať e....😉
Nemyslim si, ze by zas proste celoplosne zavreli vsetky skoly, len tam kde sa proste ta pliaga objavi. Ak tak budes mat pandemicku ocr
@boruska80 pandemické OCR sa nechajú len ak bude zavreté zariadenie(škola,škôlka,príp.daná trieda)na odporučenie hygienika....plošne sa nebudú zatvárať , možno v zime na určité kritické obdobie -ale podobne ako to bolo pri chrípkových prázdninách - čiže max.na 2-3týždne možno mesiac....ale už to nebude ako predtým, žiadny rodič nie je schopný plnohodnotne nahradiť učiteľa, nehovoriac o tom že online výučba nie je možná pre všetkých žiakov.....
ak budú zatvarat tak prvé pôjdu stredné školy a druhy stupen aby stiahli pohyb ludi
inak 3 ročne si samé vyžaduje ruško ale frajer 11 ročny aby som ho napominala asi tak
v autobuse všetci na prostest pod nosom takže ano chápala by som to
a tieto "polodetičky" v podstate môžu fungovat samé doma bez očr a ked nevedia čo so sebou nech sa učia doma zavreté asi tak
lebo narvaty autobus/ vlak ked ich upozorníš ti odvrknu že si vtipna a čo sa tam budem rozčulovat , šofer začne jančit daju si o 10 sec zase dole asi tak , domov v hlučiku lebo ciga v každej papuli ale hlavne že v škole su v ruškach
@boruska80 Nemôžu zavrieť škôlky a školy bez toho, aby nebolo OČR.
Nikto nevie, čo prinesie budúcnosť...