Ahojte, dnes večer sme pozerali s dcerkou 3,5r videá na televízore cez mobil keď bola maličká ako bábätko.Pozrela som sa ňu a slzy v očiach mala tak som sa spýtala čo sa deje a ona že je to smutné že chce byť ešte bábätko. Tak sme sa objímali a plakali asi 5 minút 😁 bolo to strašne zlaté a zároveň smutné. Myslim si že jej chýbajú asi tie časy keď som bola len jej , len pre ňu. Ešte mám synčeka 1,5r ten to tiež pozeral ale na mobile potom už a začal plakať keď videl ju. Ale ten mi nepovedal že prečo , pochopiteľne keď ešte nevie hovoriť. Stala sa vám už takáto príhoda ? Mne normálne puklo srdce keď som ju videla plakať nad tym a ešte mi povedala hento 🥹
3,5 ročná? Takéto emócie? Nepridala si si k tomu trošku?
@lindayaaa hej bolo to veľmi zlaté, že je taká malá a uvedomuje si to a chýba jej to byť maličká lebo vidí že jej braček je malý a on niekedy vyžaduje viac pozornosti ako ona. Ale nikdy jej to nedávame pocítiť teda snažíme sa aj keď si niekedy myslím , že to tak vníma. Každý deň jej hovoríme ako ju lubime a venujeme sa jej ako vieme 🙂
@koniarova nie, načo by som to prikrášľovala? Preto sa pytam či to už niekto zažil 🙂 pretože na jej vek mi to prišlo dosť už také že to prežíva , ona je veľmi zlate , múdre dievčatko veľa vecí chápe viac ako niektoré deti z nášho okolia a čo sa týka emócii a tak je taká že viac prežíva , vie sa vcítiť do druhého.
To je zlate 🥹
Skor do toho tlacila aj svoje emocie mamina... ju zaujalo babatko a minulost, ty si sa rozcitila a deti su vnimave a uz to islo... aj tak je to mile... male su tie deti proste len raz, treba ich chvalit, ze uz kakaju do zachoda, vedia sa obliect, najest, rozpravat a ze si na to, co uz vedia paradne hrda, neni dovod smutit za tym obdobim...nie im... my maminy sme rozcitenejsie...
@niky_55 aj moja plakala, ale mala 5 rokov, že chce byť mala mať malý bicyklík, zase nosiť cumlík a pamätala si aj plyšového psa, ktorého sme stratili v autobuse.Ona nechce byť veľká a chodiť do školy bola to strašné zvláštna situácia nevedela prestať plakať a ja som mala gucu v krku.Ved aj deti majú emocie a veľké a sú často rozumnejšie ako si myslime
To je asi taký vek…moja má tiež 3,5r a miluje videá seba ako bábätko. Aj mi povie, že chce byť bábätko, aj sa naňho často hrá… Je jedináčik, žiadne bábo v okolí nemáme.
@niky_55 este nie ale myslim ze je to normalne. Dcerka je inteligentna 🙂