Skúsenosti so špeciálnou škôlkou na Mišíkovej v Bratislave

mummy01
5. jan 2013

Chodia vam tam deticky? Prosim o nazory a postrehy...dakujem 🙂

strawberry17
6. jan 2013

@mummy01 o aku skolku sa prosim ta jedna?

anuska74
6. jan 2013

prečo tam chceš dať dieťa, aký ma problem, tu niekde je aj o tom debata, vraj je tam príjemne a pekné prostredie.

mummy01
autor
6. jan 2013

@anuska74 debata je uz starsia a chcela som nove infosky 😉

mummy01
autor
6. jan 2013

@strawberry17 pre deti s roznymi problemami-DS,autizmus,logopedicke prob....

anuska74
6. jan 2013

tak si počkám nové info aj mna zaujímajú, ale najlepšie by tam asi bolo zájsť osobne.

mummy01
autor
6. jan 2013

@anuska74 osobne sa tam musi ist lebo prijatiu predchadza vysetrenie ale ja by som sa rada dozvedela nieco od rodicov 😉

anuska74
6. jan 2013

@mummy01
ja som už tiež jeden čas pátrala po škôlkach, asi budeme potrebovať tiež špecku. no nič som nevypátrala, akurát, že všade je velký nátresk, tak ešte rok škôku odkladáme a uvidím, pretože ešte aj tak nemám jasno, že čo bude pre nás vhodné.

mummy01
autor
6. jan 2013

@anuska74 ja tiez nemam jasno,preto patram...my mame tu skolku dost daleko a asi bude trocha problem s cestovanim ☹ Celkovo je to so skolkami teraz nanic,moj maly by mohol navstevovat aj normalnu MS ale chce to len troska empatie a vsimavosti od uciteliek a to je problem...

kvakynka
10. jan 2013

Tiez som sa rozhodovala ci dat dcerku na misikovu, nakoniec sme chodili do sukr specialnej skolky vesely ul v ruzinove na stalicovej, cena bola 270 eur plus strava cca 50 eur.... Maju tam aj logopeda, fyzioterapeuta, spec pedagoga....