Skúsenosti so školskými taškami značiek Anekke alebo Santoro

dominika1991
22. júl 2018

Ahojte žienky, ktorých detičky už chodia do školy 🙂 Dcérka pôjde do školy a chcela by som skúsenosť od tých mamičiek, ktoré kupovali deťom tašku od značiek Anekke alebo Santoro.. sú to nádherné tašky do školy a majú niektoré aj výstuž na chrbátik.. Rada by som vedela, či sú to tašky vhodné do 1-2 triedy.. neviem či je niekde možnosť vyskúšať ich.. Budem rada ak mi poradíte 🙂

patinka
23. júl 2018

Santoro su len na oko pekne,inak z ,,makoveho kvetu,,....aj peracnik,Anekke su kvalitne aj pekne,u nas v BB ich maju.

dominika1991
autor
23. júl 2018

@patinka sú to nádherné tašky.. ďakujem za skúsenosť 🙂 som rada že aspoň jedna z tých značiek je kvalitná

eunomia
5. aug 2018

@dominika1991 kupili ste nakoniec jednu z nich? Mne na Anekke chyba vrecko na flasu, z mojho pohladu nevyhnutne.

dominika1991
autor
5. aug 2018

@eunomia zatiaľ ešte nie.. bola som aspoň vyskúšať santoro že ako to asi sedí a je to trošku komické na tých malých deťoch ale tomu sa asi nevyhneme 😀

zuzinapipina
5. aug 2018

@dominika1991 sice nemam skolsky ruksak, ale mam ruksacik moj Anekke a je velmi kvalitny musim povedat, uz ho mam dva roky a kazdy den ho nosim, a vobec sa netrha ani nic. Podla mna je to veľmi kvalitná znacka.

dominika1991
autor
5. aug 2018

@zuzinapipina ďakujem za skúsenosť.. chcela by som od nich ale nejak nemajú moc na výber aspoň som nenašla s vystužou na chrbát.. našla s len jednu

zuzinapipina
5. aug 2018

@dominika1991 skus pozriet na official stranke anekke.com,ja som odnich objednavala, lebo tento moj nebol nikde na slovensku este vtedy. Maju tam niektore kusky aj lacnejsie a majú teraz myslim aj vypredaje. Plati sa sice popredu, ale do 10 dni som mala balik doma 🙂 poštovné sa neplati. Teda neplatilo vtedy. Neviem ako je tk dnes. Predtym som si s nimi pisala maily v anglictine, aby som si bola ista 🙂

lenculka55
5. aug 2018

My mame Santoro a sme velmi velmi spokojne, mali sme v 1 triede pokracujeme v druhej, hodim do pracky a vyjde ako nova, nepoznat na nej ziadne nosenie. Chrbatik je vystuzeny, my sme naozaj velmi spokojne.

lenculka55
5. aug 2018

@dominika1991 tuto mame

dominika1991
autor
5. aug 2018

@lenculka55 😍 krásna je.. inak má aj vystužený chrbát???

dominika1991
autor
5. aug 2018

@lenculka55 uz som si všimla aj komentár vyššie 🙂 no ja s zvedavá teda čo vyberieme ak tvrdia že je ok aj santoro 🙂

gonka1
28. jan 2019

@lm
@lenculka55 odkial mate tu tasku prosim?