Ahojte, mate niekto dieta v tejto skolke na Kukucinovej? Ako ste spokojni? Mam syna, ktory ma teraz rok a pol a zacinam uvazovat nad skolkou, chcem s nim byt doma do 3 rokov takze teoreticky je este dost casu, avsak nerada by som nakoniec zistila, ze uz je neskoro vyberat ked bude vsetko plne... Z toho co som citala sa mi tato skolka velmi paci - pohyb, zdrave stravovanie, kadejake vylety.. a pre mna samozrejme je super aj to, ze je to polhodinu peso, resp 5 min autom od nasho bydliska (ozaj sa mi nechce kazdy den sediet v zapchach, ten cas vieme aj lepsie stravit ako v aute). Dakujem za info.
@tatiana_cipcalova uz som myslela, ze sa tu nenajde nikto, kto by s nou mal skusenost. velmi pekne dakujem, ze si napisala, je super mat referenciu od niekoho, kto to ma realne vyskusane, lebo o vsetkom sa da pekne pisat na internete a realita moze byt uplne ina.. zatial som v stadiu, ze som tam volala a poslali mi dokumenty na prestudovanie, len este som sa k tomu nejak nedostala, no ani som sa extra neponahlala, kedze povedali, ze este je skoro sa registrovat nakolko maly ma len rok a pol a moj plan momentalne je dat ho do skolky cca v 3 rokoch. V kazdom pripade rada by som mala pozistovane ake su moznosti tu v novom meste, aby sme nakoniec neskoncili niekde kde nebudeme spokojni.. este raz dakujem za info 🙂
@alex2019 ano, aj ja som si robila parkrat prieskum, kedze som to aj u starsieho syna riesila. Ale s emjoy som bola velmi spokojna, bol to dobry vyber, velmi mi bolo luto, ked mala odtial odchadzala. Neviem, ci je v novom meste nieco lepsie 🙂 ak by som si mala znova vybrat tak jednoznacne tam.
@alex2019 nasa dcerka tam chodila od dvoch rokov len na pol dna, nakolko sme ju chceli zacat postupne zaclenovat do kolektivu. V jej triede bolo malo deticiek, na to malo deticiek boli minimalne dve ucitelky. Nemozem povedat ziadne krive slovo, vsetci su velmi mili, mala tam velmi rada chodila, mali perfektne aktivity, ale zaroven neboli “premotivovani” a nekladli na deti velke naroky ako niektore ine sukromne MŠ... Mala tam chodila len 10 mesiacov (potom nastupila do statnej MŠ), ale na tuto skolku velmi rada spominam a este aj dlho budem.. Takze odporucam vsetkymi desiatimi ;)