Skúsenosti so škôlkou EKOdomček pri Poluse

martinar8
2. mar 2019

Zaujimali by ma nazory na stravu, chorobnost, pristup uciteliek a tiez vonkajsie priestory...Alebo cokolvek s cim ste spokojni, nespokojni. Dakujem velmi pekne, nic som zatial nenasla k tejto skolke z referencii.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinar8
autor
5. mar 2019

Dakujem velmi pekne, ja som sa tam uz hlasila pred2mes a ze sme v poradovniku, ale este sme neboli na obhliadke, a chcela som vediet nejake real skusenosti ak by sa to podarilo.. no tiez mam pocit ze velke sance tam nie su... :( sa tam dostat, ale mali by sme to super blizko, tak som sa uz tesila.. a zhanate aj nieco ine v okoli? ak by ste mali dake dobre referencie aj na ine skolky prosim mozete napisat...ocenim cokolvek...potrebujeme nieco Ba nove mesto...ale teda pozeram uz aj dalej. napr. decke centrum ako doma...

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinar8
autor
9. mar 2019

Dakujem tucniaka mam dohodnute stretko tento tyzden, no tiez nevie ci sa uvolni daco...z ekodomceku sa mi neozyva na majli ani na sms:(
Detske kralovstvo aj my zvazujeme este... Dakujem za dalsie typy, pozriem, ste zlata-pripadne budem velmi vdacna ked napisete report o tom detskom kralovstve aj o take dva mesiace, ked uz budete mat viac nazite🙂)) Nam to treba az od septembra takze mame este chvilu cas ale co pozeram vsade plno :(

dcstvorlistok
11. aug 2019

@martinar8 dobry den prajem, ak by ste mala zaujem mozete sa prist pozriet ku nam do stvorlistka ruzinov 😀

bebaba
19. máj 2023

@martinar8 dobry den, dostali ste sa nakoniec do ekodomceka?