Dobrý den, chcela by som sa spytat, ci máte niekto skúsenosti s Bystrou Škôlkou, či uz Krasňany alebo Slnečnice. Dakujem
@veha1 nuž, ani ja by som ju neodporúčila.... Konkrétne slnečnice. Vnútri zima, decká môžu chodiť stále, vrchol, že cez deň v pohode otvorené dvere. Mení sa personál,, proste premrstena cena za menej ako štátne skolky
@alessia443 mozete byt prosim konkretnejsia co sa vam nepacilo? Aj pacilo? Ja ju zvazujem - hlavne kvoli uvadzanym montessori principom, a bola by som velmi vdacna za obsirnejsiu recenziu 🙂
@maciatkolulu je tam zima lebo nekurili? Nezmenili to ani ked ste ich poziadali? Neviete preco sa menil personal? Cim je podla vas "menej" ako statna skolka? Ja ju zvazujem - hlavne kvoli uvadzanym montessori principom, a bola by som velmi vdacna za obsirnejsiu recenziu 🙂
@rabe1 neviem, či nekurilii alebo kurili menej, ale bolo tam zima podľa mňa pre malé deti. Nie, nezmenili. Personál netuším prečo sa menil dokola, veľká fluktuacia personálu. Skôr by som dala do originál montesori
@maciatkolulu dakujem. Ja tiez do original, ale taka v petrzke neni 🙂
@rabe1 a iba tam nie je? Alebo dochádzať? To je asi zložité...
@maciatkolulu v BA je, ale nechcem robit taxikara cez pol mesta
Dobrý deň, skúsim oživiť tému. Zaujímali by ma skúsenosti s Bystrou škôlkou v Krasňanoch. Máte tam dieťatko? Ako ste spokojné? Ďakujem 🙂
@mimka_23 ahojte, my mame dietatko v bystrej skolke v malych krasnanoch a sme velmu spokojni
@miskaa2207 dobry den, ja sa chystam dat dcerku v septembri. Mohla by som vam napisat a popytat sa? 🙂