Školská taška na kolieskach

uzanka16
12. sep 2023

Máte niekto s takouto taškou skúsenosť? Dcérka je druhacka, ale tie ergonomické tašky sú extrémne ťažké. Veľakrát nevládze nosiť a nesiem to potom ja. Svoje taška dcerkina na mne a idem má odvalit. Prípadne poraďte ešte nejakú. Ďakujem.

ptvw
12. sep 2023

Väčšinou som čítala že toto sú úplne naprd tašky, váha hrôza a cez zimu okrem toho ze bude mokrá špinavá tak na takej Orave by sa asi ťažko ťahala cez sneh. Plus schody v škole, schody do busu vlaku mhdcky... Za mňa nie ale teda školáka ešte nemam

lenkakoc444
12. sep 2023

@uzanka16 ja som citala uz davnejsie rozhovor s ortopedom, ze tieto tasky su uplne najhorsie. Dieta je akoby vykrivene ked to taha a ked ju musi niest po schodoch v skole tak ju ma zas len na jednej strane plus vraj su tahsie. Ja by som to nekupovala, radsej nejaku kvalitnejsiu na chrbat aj ked z druhej ruky.

uzanka16
autor
12. sep 2023

@lenkakoc444 máme dosť kvalitnú tašku ale je extrémne ťažka a to má málo veci v nej, dosť ideme aj pešo, keďže auto nemám a po chvíli mi tebe, že ju bolia až plecia, potom ju nesiem ja a idem prísť o chrbát, lebo moja taška na mne plus jej.

lenkakoc444
12. sep 2023

@uzanka16 ja este nemam skolaka takze neviem poradit, ze kt znacka by bola naj. Ja som si len hned spomenula na ten clanok ked som otvorila prispevok. A kedze mi to dava zmysel tak som si to zapamatala, ze tieto tasky nekupim.

uzanka16
autor
12. sep 2023

@lenkakoc444 keď bola prváčka mala Oxybeg značku a teraz má Step by Step, vraj že jedna z naj tašiek ale ťažké obe fest