baby.moja malá bola chorá od 27.9 do 12.11.podala som si do škôlky žiadosť o vrátenie školného za mesiac oktober a oni mi napísali toto rozhodnutie :za mesiac oktober 2012 neuhrádza,nakoľko dieťa malo v mesiaci oktober prerušenú dochádzku do ms na viac ako 30 po sebe nasledujúcich kalendárnych dní z dôvodu choroby ktorý bol preukázaný doloženým lekárskym potvrdením. to ako ked je dieťa choré tak to potom nevracajú? 🙄
a ty si uhradila skolne aj za september, oktober, november a december... ? ved v tom rozhodnuti ti jasne pisu ze za ten mesiac si ho uhradit nemala ak mas vyplatene vsetky 4 mesiace skolne tak ti to jedno bud vratia alebo zapocitaju za dalsi mesiac... skor si myslim ze zapocitaju za dalsi mesiac...lebo skolne ide na ucet zriadovatela a ktovie ako by to museli zauctovavat
@maznacik007 my sme v septembri uhrádzali za september,oktober a v októbri za november december
cize mas uhradene vsetky 4 mesiace dobre to chapem? ak ano tak povedz riaditelke ze teda ako to je ci nemas uhradit skolne za januar... alebo ako... ved na rozodnuti ti pisu ze oktober si platit nemusela.. tak kde je problem...
@maznacik007 ale tam neni napísané že ja som to nemala platiť tam je napísané že oni to neuhrádzajú z toho dôvodu.áno mám 4mes.zaplatené.zajtra to pôjdem riešiť ako nech sa nehnevajú 13€ im tam nenechám len tak
u nas ked dieta nepride do skolky od 1. do 31. v mesiaci, dalsi mesiac sa skolne neplati
U nás tiež, keď dieťa nebolo v škôlke mesiac, napísali sme tú žiadosť a ďalší mesiac sme mali odpustené školné. Oni to musia poslať na mestský úrad aby to schválil alebo zaevidoval, ale nebol problém, 2x v priebehu škôlkárskej dochádzky detí som to robila, dokonca mi to učiteľky navrhli a poslali za mňa, ja som o tom ani nevedela.
@gubcikova veru nie, lebo to školné sa odvádza zriadovateľovi, čiže na mestský (obecný) úrad za každé jedno zahlásené dieťa (čiže aj ked do škôlky nechodí). jedine čo sa neplatí je teda stravné