ahojte mamicky, ja mam 2rocneho syna a za mesiac tu v trnave budu zapisy deticiek do skolky, lenze ja tu v trnave byvam len 4roky takze vobec netusim ake su tu skolky a uz vobec nepoznam ich povest, je najlepsie ked mi poradi niaka mamicka co ma s tym skusenost, ktora je podla nej vyhovujuca a kde sa nachadza, takze budem vam vdacna za vase rady a nazory ohladom skolky,dakujem 😀
tobynevadilo mam auto, neviete mi poradit niaku dobru skolku 😉
ja by som tiež rada vedela o nejakej dobrej školke na Prednádraží.Neviete ktorá je dobrá? myslím hlavne učitelky...
čo viem, tak veľký záujem je o škôlku na Hollého vedľa gymnázia a o škôlku na Hodžovej. Malá chodí na Spartakovsú, učiteľky má veľmi dobré, nesťažuje si. 😎
tam na tej spartakovskej je tusim sukromna ze 😕
Meduška je súkromná, tá je dolu pod kopcom, na tej strane ako je Billla, malá čo chodí na Spartakovskú, tak tá je pri škole a tá súkromná nie je 🙂 .
a co Forel? nemate tam niektora dieta v skolke? uz som pocula vselico...
pomaly zacinam rozmyslat nad skolkou... na jar nas caka zapis🙂 poradite niekto???
trnavcanky??? mate vyhliadnute skolky na marcovy zapis?
To zaujima aj mna 🙂 ohlasy na skolku V jame najma.
to zaujima aj mna🙂 mate niektora dietatko v skolke V jame? ake su tam ucitelky a tak celkovo ako ste spokojne?
nejake referencie na Hodžovu???
ahojte má alebo dáva niekto dieťatko do niektorej z týchto škôlok ?
- Okružná 19, 91701 Trnava
Telefón: 33/3236779
E-mail: msokruzna@ms.trnava.sk
Riaditeľ/ka: Filoména Dritomská ...
- Okružná 27, 91701 Trnava
Telefón: 33/3236785
E-mail: msokruzna27@ms.trnava.sk
Riaditeľ/ka: Mgr. Iveta Benedikovičová
- Murgašova 7, 91701 Trnava
Telefón: 33/5502374
E-mail: msmurgasova@ms.trnava.sk
Riaditeľ/ka: Eva Šugrová ...
- Materská škola Murgašova 13
riaditeľka: Soňa Čapeľová
telefón: 033/ 32 36 787, 790
prevádzková doba: 6:15 - 16:15 Školská jedáleň
vedúca: Magdaléna Bednarčíková
telefón: 033/ 32 36 788, 789...
- Materská škola Narcisová 2
riaditeľka: Bc. Viera Drgoňová
telefón: 033/ 32 36 805, 808
prevádzková doba: 6:30 - 16:30 Školská jedáleň
vedúca: Mária Jánoschková
telefón: 033/ 32 36 806, 807...
- Teodora Tekela 1, 91701 Trnava
Telefón: 033/32 36 771
E-mail: mstekela@ms.trnava.sk
Riaditeľ/ka: Mgr. Jana Lugárová
- V jame 1, 91701 Trnava
Telefón: 33/5504074
Riaditeľ/ka: Viera Martinkovičová ...
- Materská škola V jame 27
riaditeľka: Mgr. Zuzana Štefunková
telefón: 033/ 32 36 775, 776, 778
prevádzková doba: 6:30 - 16:30 Školská jedáleň
vedúca: Ivana Vrždáková
telefón: 033/ 32 36 777...
- Ľudová 27, 91701 Trnava
Telefón: 33/5447313
Riaditeľ/ka: Mgr. Margita Dubošová ...
maminy... kedy su zapisy??? sak som stale jak na ihlach...
ahojte mamicky 🙂 zapisy su vacsinou 1 marca od 8:00 do 16:00. ja svojho zapisujem do tej V Jame 27 (vyborna lokalita - je to v strede Trnavy), dobra je vraj aj ta na Okruznej. Ziadosti vam daju v den zapisu, ale lekarske potvrdenie vybavte skor. jedina skolka, ktora bude mat zapis neskor, ako ostatne, je pri ZS Vancurova, kam chodi na moj starsi syn - 12-13 marca, ziadost si mozete stiahnut z webovej stranky skoly.
ozaj, ta V Jame ma tento rok malo miest - o polovicu menej, ako minuly rok, tak by som skusila este spartakovsku 5, alebo teda tie ostatne podla adresy bydliska
zdravim mamicku kika87 mam skusenost velmi pozitivnu so skolkou Narcisova. Starsi syn ju navstevoval a teraz pojdeme nazapis s druhym synom.
Ahojte dievčatá,
má niektorá z Vás dieťa v MŠ Okružná 19,Trnava?Moja dcerka navštevuje túto škôlku,škôlka sa nám páči,lokalita vyhovuje,dcerka má v triede kamarátky a kamarátov ale máme problém s pani učiteľkou.Snažila som sa to riešiť s pani riadiťeľkou,teraz to je zástupkyňa,je veľmi milá ale nepomohla mi.Tá pani učiťeľka, nechcem tu uvádzať jej meno, ak mi niektorá napíšete cez IP tak napíšem. Ja som už z nej zúfalá.Na začiatku šk.roka som sa na ňu ešte aj s jednou mamičkou
ustne sťažovala u pani riadiťeľky tá je na ZŠ Atomová a je to riadiťeľka pre ZŠ aj MŠ,vraj to riešili dohovorom ale teraz zhruba po 2 mesiacoch podobná situácia začína znova.Nerada by som menila škôlku,z dôvodov ktoré som uviedla na začiatku.Ak niektorá z Vás zažila alebo rieši niečo podobné,budem rada ak mi napíšete. 🙂 ďakujem
ahojte. chodi prosim niektorej z vas dietatko do MS na Okruznej 27 v Trnave? ak ano, mozes mi prosim do posty napisat svoje skusenosti. dakujem
ahojte maminky. Poznáte alebo viete niektorá niečo o Materskej škole Narcisová 2 v Trnave, Chceme íst na zápis len vôbec nepoznám nikoho kto ma detičky v tejto škole.
budem vdačná za každé info o tejto školke. 🙂
Ahojky, je tu niekto, kto dava dietatko do skolky od septembra 2015? Kedy budu prebiehat zapisy, kde by som to mohla zistit? Co k zapisu treba, nejake papiere? Dakujem za radu!
len nie Medušku, stade utekajú všetky dobré učiteľky, odišlo ich už 6 😠 😠 😠 😠 Informácie o zápise by mali mať na príslušnej škôlke.
Ahojte 🙂 no aj my sa chystáme do školky od septembra....zijem v TT len kratko....viete mi poradit nejaku?
Ahojky, ja tu zijem dlho, ale doteraz som sa o skolky nezaujimala, takze tiez neviem vlemi poradit. Navyse kazdy hovori ine, kazdemu ine vyhovuje. Ja chcem ist na zapis co je blizko mojho bydliska, plus ist pozriet aj nejake sukromne, aby som si to mohla porovnat. Zatial ma laka sukr. skolka Naboso, chcem maleho davat postupne, mozno aj mesiac, dva len na pol dna, podla toho, ako to pojde 🙂
@monika_35 ahojky, ano bola som tam, ale s nikym som sa nestretla. trosku ma sklamali, mala som dohodnute stretnutie dost dlho vopred a nakoniec na mna zabudli. je pravda, ze sa par dni predtym stahovali a asi toho mali moc, ale ak je to sukr. zariadenie, cakala by som trosku doslednosti. Kazdopadne tam chodi uz kamoska so synom len na pol dna a je s nimi spokojna. Ja som bola este v Kuzelnej skolke na Markovicovej. Tam je to velmi pekne a navyse maju mat od noveho skolskeho roka dotaciu z mesta, takze asi to bude najlacnejsie zo sukr. zariadeni, ak im to schvalia.
@vanma ja idem zajtra do tej naboso uz pri maxe,som zvedavá...na tej markovičovej to mám od ruky,muž stále preč a teraz máme len jedno auto,keby mamina nebolo po operácii srdiečka tak drobca nedám do jaslí,no ale musím...doteraz ho varovala ake teraz už s ňou nemôžem rśtať...do kúzelnej ďkôlky ide aj kamarátkyn syn a som zvedavá ako tam je,všetci to chvália...dostala som tip na jasle ako u mamy,že sú super,u mňa sklamali na celej čiare...čo som v pondelok videla mi stačilo...a pani majiteľka na dohodnuté stretko neprišla a tak mi to na rýchlo poukazovala p.učiteľka,no strach...pár slovami bordel,zima a hnus...potom sa mo ozvali 3 kamošky ktoré tam mali na pár dní detičky a tiež nadávali...nie som náročná ani si nepotrpím na luxus no za moje peniaze čo im budem platiť si to trošku inak predstavujem...možno som nemala šťastie a hádam do tretice mi to vyjde 😉
ahojte, máte niektorá svojho drobca v skolke v jame? ake mate skusenosti? dakujem
ahojte baby, chceme sa v lete stahovat do TT ale neviem, ako to bude so skolkou..Dcerku mi vziat musia, kedze ide do predskolskej, ale vezmu mi aj maleho? neviete, nemate skusenost? Tu,v HC mi ho uz od septembra vzali, malo by ist o skolku Okruzna resp. tam niekde blizko. Dakujem
Tie zápisy začínajú už na budúci týždeň, treba ísť čo najskôr, aby mali dostatok miesta, lebo v niektorých škôlkach je plno. Záleží, v ktorej časti Trnavy bývate, aby ste malého nevozili z jedného konca Trnavy na druhý. 😲