Ahojte, chcela by som sa sa vás opýtať, kde chodia vaše detičky do škôlky v SNV a ako ste spokojné. Aké sú učiteľky, čo všetko treba priniesť, ako sú vaše detičky spokojné a ako sú vybavené triedy, poprípade škôlka, dvor (či sú tam nejaké preliezky a pod.) . Budem vďačná za každý príspevok, rada by som si urobila prehľad a čo najlepšie sa rozhodla. Nás by mal čakať onedlho zápis. Vďaka.
ahojte, neviete ako je to s obsadenostou skolok na september 2013 v SNV??? Dakujem
@jojka1 Ahoj, chcem sa spýtať akú škôlku ste nakoniec vybrali a či ste spokojní...ďakujem
silviettaa, obe detičky máme na Nejedlého, systém škôlky je fajn, ale aj tak je to vacsinou o ucitelkach, na ake natrafis... paci sa mi aj Jilmenickeho, krasne ju prerobili - plot, dvor, okna, zateplenie.... a co poznam mamicky, ktore tam maju deti, tak su tiez spokojne...
@jojka1 ďakujem, až teraz som si všimla odpoveď 🙂 Ja by som chcela tiež Nejedlého, ale bilingválnu triedu, neviem, či tú navštevujú Tvoje deti, alebo klasickú ?... Nebola som tam ešte osobne pozrieť, len sme išli okolo autom a nikde som tam nevidela vonku preliezky, čo mi bolo zvláštne, škôlka bez detského ihriska...trochu ma to zarazilo, neviem ako deti trávia čas vonku...? a čo sa týka stravovania...dostávajú sladké nápoje deti? ďakujem za odpoveď 🙂 Silvia
silviettaa, naši chodia do klasických tried. Čo sa týka preliezok, tie nie sú vo viacerých škôlkach, ani na Komenského nie je skoro nič, ani napr. v meste na Slovenskej som nevidela... takže to je asi problém mesta... Tú na Jilemnického naozaj krásne zrekonštruovali, ja by som už teraz riešila tú. Vonku deti len behajú, alebo prechádzky a pod. Strava je pestrá, našim chutí. Nápoje - najčastejšie čaj a klasika mlieko...
ahoj, nieco si zistila? ja nemozem prist ku ziadnym info. Na mieri su uz vsetky skolky plne....tak rozmyslam nad gorazdovou, hviezdoslavovou alebo alzbetkou...nevies nico o nich? Dakujem moc za info