Škôlky Cyprichova, Tbiliská, Plickova v Bratislave

lenocka84
22. máj 2012

Milé mamičky rada by som získala zopár, dúfam že hlavne kladných skúsenosťami, s uvedenými škôlkami.
na internete sa moc info dopátrať neviem, škôlky nemajú čas aktualizovať svoje údaje (výnimka tbiliskej).
Budem rada ak sa podelíte o Vaše skúsenosti. ďakujem

lucik194
23. máj 2012

no nenapisala si v ktorej casti race byvas.... pretoze pokial byvas v raci - zabudni ze ti dieta zoberu na cyprichovu do krasnian, tento rok to bolo naozaj zle, nepobrali naozaj vela aj 3 rocnych deti, plus napr. hubenneho neotvorila triedu takze napr. na cyprichovu sa nedostali ani mnohe deti z krasnian
plus kedy ma male 3 roky(resp uz malo?)

lenocka84
autor
24. máj 2012

@lucik194 ahoj, len si orientačne zisťujem infošky, bývame na zahumeniciach, takže ma napadli tieto 3 školky, na cyprichovu chodila neterka, ale viem ze ze tento rok odmietli az 56ziadosti co je dost, plickova netusim, a tbiliska vraj bola ok, nakolko zevraj ku nim dojdu az ked ich inde nevezmu, ale my patrime viac menej ku nim. Riaditelka ma upokojovala ze to nebude problem, lebo ze byvajuci tu, su uprednosneni, pokial nebude prevaha 5rocnych.Ako ja nemam problem ze maly ostane doma, pracujem z domu, ale kolektiv by sa mu zisiel 😉

lucik194
24. máj 2012

ak byvate na zahumeniciach tak vas automaticky uprednostnia na tbiliskej, tam akoby ste patrili podla "rajonu" , no tbiliska je tiez plna vobec nie je pravda ze ked inam nezoberu deti tak ich na tbilisku zoberu.....
krasnany zabudni urcite a plickova tazko povedat, tento rok napr. na plickovu zobrali letne deti z celej race 😉 takze tam tento rok na najmensia trieda bude viac menej naplnena mnohymi letnymi detmi....
ale pre vas teda tbiliska je urcite uprednostnena...
maly uz mal 3 roky?

lenocka84
autor
24. máj 2012

@lucik194 nie my ideme az buduci rok do skolky, mal 2 teraz, viem ze do buduceho roka sa moze vela zmenit, ale tak snaaaaad. uz bude mat takmer 3,5 pri nastupe tak snaaaad
a a no podla "rajonu" na tbilisku, ale vobec by mi to nevadilo, ta skolka sa mi celkom paci

lucik194
24. máj 2012

tbiliska je fajn, vela ludi si ju pochvaluje.... zle reci som na nu nepocula...
ale nechcem strasit ale to ze bude mat 3,5 roka este nie je na 100% ze ho aj zoberu.... teraz nepobrali na plickovej aj julove deti napr. no ale naopak zobrali septembrove... takze neviem podla akeho kluca brali.....

lenocka84
autor
24. máj 2012

@lucik194 ja viem ze nie je, pisem len to co mi povedala riaditelka skolky, ked som sa s nou rozpravala. ale opakujem, u nas to nie je nutnost, ale rada by som aby bol medzi detmi 😉

ginger_fox
7. jún 2012

@lenocka84 tiež možem potvrdiť, že na plickovu mi nezobrali junoveho syna a zobrali septembroveho susede, takze sa radsej nebudem vyjadrovat ku klucu vyberu dotycnej pani riaditelky

lenocka84
autor
7. jún 2012

@ginger_fox a byvate niekde v blizkom okoli? 😨

ginger_fox
7. jún 2012

ano, stahujeme sa do domu hned vedla tej skolky(proste z okna bytu do arealu skolky dohodim) a ta spominana suseda je zo stareho byvania dokonca v inej mestskej casti... takze tak 😠

lenocka84
autor
11. jún 2012

@ginger_fox tak to fakt "potesi"

katka1981
22. jún 2012

@ginger_fox , Ani nam malu nevzali ani na Plickovu ani do Baronky ani na Cyprichovu a je narodena 4.juna.

katka1981
23. apr 2013

@ginger_fox, presne, moja je 4.6. a vzali nam ju az teraz, a to bude mat v sept. 2014 uz 4 roky 3 mes.

katka1981
23. apr 2013

teraz vam ho uz vzali?

ginger_fox
23. apr 2013

@katka1981 uz som ho tam uz ani nedavala. Neviem akym stastim sa mi ho po prebdenych nociach a mesiacoch stresu podarilo umiestnit v inej skolke, v inej MČ a este to mam asi polke cesty do prace.

katka1981
23. apr 2013

@ginger_fox, moja tiez chodila do Ruzinova 4 mes. ale neboli na jedinej prechadzke a nechcem im robit antireklamu ale skoda penazi.

ginger_fox
23. apr 2013

@katka1981 fuh, tak to bola inac brutalna skolka. Mne tato, kam teraz chodi syn, vyhovuje. Velmi rychlo si tam zvykol(chodil pred tym do jasiel), ma tam partiu kamaratov, ucitelky su velmi korektne(najviac sa smejem na tom, ze ked ucitelka z inej triedy zistila, ze byvame v Raci a napriek tomu chodi do inej MČ do skolky, tak si zacala mysliet, ze syn je ktovieako protekcny a zdravi sa mi takmer s uklonom), vo velkacskych triedach maju zaujimave kurzy a kruzky. Uz to tam doklepeme, kym pojde do skoly 😀 To este le bude, ked zacneme skoly riesit 😀

katka1981
23. apr 2013

@ginger_fox, ved to, rovnaky problem bude, ked pojdu do skoly

ginger_fox
23. apr 2013

@katka1981 sefka to minuly rok riesila s jednou dcerou, zo skoly je na nervy doteraz. A teraz jej v septembri do skoly nastupuje aj mladsia dcera, tak rozmyslala, ze ich obe da do inej skoly. Ked mi tie story hovorila, tak to vidim, ze to bude este zaujimave a to aj v suvislosti s genialnym napadom sucasneho min. skolstva, ze deti by mali musiet chodit povinne do skol v mieste trvaleho bydliska.

katka1981
23. apr 2013

@ginger_fox, je to smutne, ze za nasich cias bol problem dostat sa na vysku a my mame problem dostat deti do skolky. Skoda reci.

precudziedeti
25. apr 2013

Neskúšali ste súkromné? Sú niektoré o trošičku drahšie, no miesta majú voľné.

alexandra32
21. máj 2013

@precudziedeti ahoj, ktoré súkromné sú o niečo drahšie, nevieš mi poradiť? ďakujem

clarita
21. máj 2013

Milé mamičky, rada by som Vám ponúkla naše malé zariadenie v Ba Rača, kde sa radi postaráme o vaše deťúrence.
Ak by ste mali nejaké otázky, kľude mi napíšte.

precudziedeti
26. júl 2013

@alexandra32 Ja viem o 1, no sú v BA Rača.

alexandra32
26. júl 2013

@precudziedeti čo stoja???

precudziedeti
26. júl 2013

Deti do 3 rokov 300 so stravou, nad 3 roky 280 so stravou

dungelka
27. jan 2014

@precudziedeti hbgkjhg

lin123
27. jan 2014

@lucik194 preco je taky problem umiestnit dieta do skolky v Krasnanoch? neuprednostnuju deti z krasnian?

lucik194
27. jan 2014

@lin123 no pokial ste z krasnian tak probloem nie je (relativne), ale napr. keby ste boli z race tak je mala pravdepodobnost ze dieta tam zoberu......
teraz napr najblizsie roky problem bude, skolky stale maju rovnaku kapacitu, ale dostavali strasne vela novych domov kde su male deti.....

lucik194
28. jan 2014

jej a aby som nezabudla vedla cyprichovej je este jedna skolka.nepatri pod obec ale pod mesto.integrovana.su tam zdrave deticky aj par telesne postihnutych.malicka trieda.malo deti.treba ist osobne.prihlaska len osobne

stanib
25. feb 2014

Ahojte, mate niekto skusenosti s MS BAronka ? my sme sa pristahovali do Race z Petrzalky a obzeram sa po skolkach. MAm dve deti 3 a 5 rocneho a teda dalo to zabrat kym som ich dostala do skolky v Petrzalke, len je to hrozne dochadzat rano z Race do Petrzky a potom este do prace do mesta a poobede ta ista "vyhliadkova" jazda po BA. MS Baronku mame teraz najblizsie ale teda dufam, ze vobec nas niekde zoberu. Starsi uz bude predskolak....