Ahojte, mam skolkara-jedinacik-klasicky šinter, ved to poznáte, vzdor je už za nami, chvalabohu, všetko je ôk-k veci: posledne 2 týždne som si všimla ze ako ho dali do veľkej triedy *sú len dve* je fascinovaný malými deťmi co prišli, najmä ako placu, ako sa maznú a komolia slová-začal to robiť aj on, taky regres-je to normálne?..veľmi sa mu páčia bábätka, pýta sa aj ja som bol taky?keď vidí kočík ide sa hneď pozerať, som dosť prekvapená o druhom sa pred ním nerozpravame,tehu nie so .....
Napr.nie je mojkaci typ, dnes si ľahol na zem a začal robiť akože bábätko že place aby som ho varovala, trvalo to asi minútu a potom opäť išiel jazdiť na kolobežke 😆
Moj to mal tiez v istom obdobi, okolo 4 rokov myslim, napr ked nasiel stare plienky co nam zvysili tak ich chcel plysakom obliekat a aj sebe, natiahol si stare bodycka, co som mala odlozene po nom v skrini (jasne, ze mu to bolo male). Vtedy som tiez rozmyslala, ci je to normalne 😃 a takisto bol zvedavy na babatka...ale potom to same preslo, stratil zaujem 🙂 myslim, ze sa nemusis plasit ani strachovat 🙂
Toto si pamätám mala keď išla do škôlky krásne rozprávala potom sa začala maznať mňa išlo poraziť s toho ale našťastie ju to rýchlo prešlo
Moja dcera mala v triede autistku a zacala jeden cas vydavat zvuky ako ona to prejde...
Ufff, ďakujem, upokojili ste ma👍
Ty mas babätko doma , ja Hulka😂(4r) a ked saskuje medzi ludmi prepne tiez na „babätko „ a zacne maznavo rozpravat🤣🤣(ja to tak nemam rada)😂😂😂😂🙈 je to uplne ok neboj 😉
Je tým fascinovany, lebo je to nove, ale časom to prejde. Ja som tak začala kokrat v škôlke. Naši vyplasení začali riešiť doktorov, kým sa v škôlke nedozvedeli, že po príchode nového koktajuceho spolužiaka koktala polovicka triedy.